XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kodi 17 vizualizace
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj, prosím o radu jak nastavit v kodi 17 vizualizace. když mám album v celoobrazovkovém režimu, kliknu na nastavení zobrazí se menu ve kterém je položka vizualizace, ale když na to kliknu rozbalí se okno s nadpisem Vizualizace a pod tím akorát položka žádné/vičistit frontu. Čekal bych tam něco jako tlačítko získat další. V nastavení rozhraní mám zapnutou u nastavení spořiče obrazovky možnost  vizualizace zapnuté , tak nevím jestli je chyba mezi židlí a klávesnicí a je jen potřeba někde něco zapnout, nebo to v kodi 17 zatím nefunguje jak má. Dík za rady a nápady.
doplnky/moje doplnky/vzhľad a správanie ... povoliť vizualizácie
Dúfam, že Ti to pomôže :)
ahoj, co mám udělat, aby kodi se neseklo při výběrtu vizualizace MILDROP / MILKDROP 2.

mám Windows 7 Ultimate (x64) a Kodi v17.6 "Krypton", když zapnu rádio / mp3 v libovolné VIZUALIZACI (shadertoy, Spectrum...) tak to funguje normálně, ale když se to spustí přez vizualizaci MILDROP / MILKDROP 2 tak se kodi zasekne - program přestal pracovat....
Ale když pustím KODI přez jiné vizualizace a během přehravání to přepnu na MILDROP / MILKDROP 2 tak to funguje, ale pokud se nezmění vizualizace před změnou RADIA / MP3 tak opět program přestal pracovat.

Co mám udělat aby to fungovalo trvale bez nutnosti přepinání VIZUALIZACI.