XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Jak nastavit české titulky?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den, mám Kodi 17.1-RC1 v PC Windows10. Nastavovala jsem si tutulky: Upřed.jazyk titulků Czech-Jazyky pro které stáhnout titulky English. Titulky mám povolené Opensubtitle.org a Titulky .com.kde mám u obou nastaveno jméno i heslo.  A když chci u filmu stáhnou titulky,tak mi vyjedou jenom anglické.  Dělá mi to všude.V Exodusu,Befunu,1Channel i u Sosáče. Co dělám prosím špatně?
Nastav si to dle obrázku v tomto příspěvku, a mělo by to fungovat. - http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-titulk...60#pid7960
Dobrý den. Mám v satelitním přijimači s androidem nainstalovaný KODI 16.1. a není v něm čestina. Je možné ji doinstalovat? Děkuji
Děkuji za odpověď, ale nejdeto. Asi si budu muset češtinu nahrát na flash disk a doinstalovat, ale ještě nevím kde ji najdu.

Čeština už jde. Doinstaloval jsem ji jako doplněk z toho Vašeho druhého odkazu. Děkuji za pomoc a přeji pěkný den.
Thumbup 4
Zdravím, zde je rada jak instalovat češtinu do v16, neporadí někdo kde najít češtinu na v17. Jedeu tedy na LibreELEC, ale to bude asi stejné. Pokud je můj dotaz hloupej....tak se předem omlouvám....teprve teď jsem objevil tenhle novej svět a po amerikánsku to je problém.
Super, je to tam. Díky