XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: nemuzu najit volbu prehrani filmu za NASU dle casu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pekny den nejak nemuzu najit volbu prehrat filmy ktere mam ulozene v NASU dle casu pridani .
v moznostech mam jen pohled" a moznosti vzestupne a sestupne nikde dlasi moznosti jako dle velikosti casu pridani dekuji za radu kde toto najit v nastaveni.
Opět to obligátní → poskytni nám prosím informaci (pro Tebe zřejmě nedůležitou) k čemu se Tvá otázka váže ??? HW/SW ??? Mixér ETA, BRAUN, SILVERCREST, RPi / MS-DOS, UNIX, CP/M, WINDOWS, LibreELEC ???

Děkujeme  4

ps → možná by byla vhodná i informace o skinu jaký používáš (Confluence, Estuary atd.)

Možná něco k Tvému problému → Options specific to the Video Library
Osobně mi bohatě stačí u skinu Aeon Nox 5 funkce "Nedavno přidané" 

[attachment=2302]
tak poporadku android prehravac T95Z PLUS nainstalovan ANDROID 6.01 verze kodi 16.1 skin Confluence tento skin jsem uz pouzival pokud pamatuju vzdy tam byla voba jak prehravat filmy jestli podle data pridani nebo velikosti souboru pravdepodobne to bude nekde v nastaveni ale nemuzu to nikde najit uplne by stacilo rict koukni do nastaveni a tva odpoved -Osobně mi bohatě stačí u skinu Aeon Nox 5 funkce "Nedavno přidané" tak dekuji znovu za radu.jen mam radsi skin confluence zda se prehlednejsi nez ten co mam v Mixeru BRAUN
Jak jsem mohl tušit co na čem, v čem a na jakém skinu to používáš ? Omlouvám se i za mou alternativu v podobě "Nedávno přidaných" - opravdu jsem nevěděl, že se Tě to dotkne  8
A můj sarkasmus nad neúplnými informacemi ? Chtěl bych Tě vidět jak každý den musíš někomu neustále připomínat to, že pokud chce pomoci musí zde některé informace i uvést - jinak to prostě nejde !


Mám čím dále větší pocit, že se Vám zde nesnažíme pomáhat ve Vašich začátcích či problémech, ale že se Vám prachsprostě vnucujeme do Vašich životů a chceme po Vás bůhví co, neb každé upozornění na upřesnění Vašeho dotazu je odměněno z Vaší strany kritikou či "uraženeckou" odpovědí.

Pokud jsem někoho takto nechtěně a necitlivě zasáhl, omlouvám se 8  

Zač se rozhodně neomlouvám je můj dávný a odsouzený požadavek za povinný podpis s HW/SW , neb inkvizitora opravdu dělat nehodlám !! 
uz jsem na to prisel,ve vysouvacim menu tato polozka je ale je to jen volne pole bez viditelneho napisu jen modry obdelnik dalsi volby uz jsou v poradku .A v pohode jen jsem predpokladal ze bude stacit odpoved typu koukni do nastaveni atd kde toto najdes dekuji za nakopnuti dalsi ma otazka uz bude OK.
Myslím, že jsem narazil na stejný problém. Zkusím ho lépe popsat a uvést, co jsem o tom zjistil. Bohužel řešení nemám.
Takže nejprve má konfigurace: android přehrávač označený x96 , Android 6.01, Kodi 16.1, skin Confluence - hwy2016 fixed by husham. Ale zkusil jsem i standardní Confluence a naistaloval jsem i Aeon Nox 5:Redux.
Ve všech skinech se uvedená chyba vyskytuje, tedy chybějící volba na změnu kritérií pro řazení, chovala úplně stejně.
Takže první poznatek - skinem to není.
Zkusil jsem přepnout rozhraní do angličtiny a tam je vše v pořádku. Ve slovenštině je jen část popisu.
Stav ilustruje přiložený obrázek.
[Obrázek: Razeni.jpg]
 V prvním řádku jsou screenshoty z kodiho na Win10, v dolním řádku je to samé, jak se zobrazuje na uvedeném androidím zařízení.
Volba funguje bez problémů - přepíná kritéria řazení, ale nezobrazuje se na ní buď žádný nápis (v češtině) nebo jen jeho část (ve slovenštině). Tím pádem se za názvem volby také nezobrazuje aktuální nastavení volby.
Na vině bude podle mne potíž s diakritikou v tom názvu - v češtině je s diakritikou hned první znak (Řazení), takže se nezobrazuje nic, ve slovenštině se zobrazuje nápis jen po první výskyt diakritiky (Zoradiť), takže se zobrazuje jen Zoradi.
Zajímavé je, že v ostatních položkách menu diakritika žádné potíže nedělá.
Zkoušel jsem měnit znakovou sadu, ale bylo to stále stejné.
Dál s tím experimentovat nebudu. Jak jsem uvedl, volba je funkční, jedinou vadou je nezobrazování toho aktuálního stavu, ale ten je víceméně patrný podle chování okna s vlastním seznamem.
Takto je to v čistém LibreELEC, skin Confluence již nepoužívám, náhled je v Aeonu a Estuary:

Ano, na malině s OpenELEC mi to taky fungovalo bez problémů.

Na té popsané čínské krabičce byl ale android 6 a již od nich předinstalované Kodi 16. V tom byl asi ten základní problém.

Nakonec jsem to vyřešil přeinstalací na Kodi 17. Připadá mi to zatím stabilní a všechny mnou používané addony fungují dobře. Pouze jsem ten defaultní skin (ten mi vůbec nevyhovoval) nahradil oblíbeným Conflunce (jsem taková konzerva a špatně si zvykám na novinky), takže zatím plná spokojenost.