XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Doplňek na Formuli 1 (kanály Sprt 1 a 2)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den,
Letos se vydílá Formule na Sportu 1 a Sportu 1. Jsem v oblasti Kodi nováček a tak jsem se chtěl zeptat na nějaký doplněk na živé vysílání. A jestli něco na Sport (nemyslim sport ale Sport) existuje, tak jak se instaluje? Jako doplněk videa?

Děkuji
Např. SledovaniTV.cz Sport 1/2 poskytuje a dokonce poskytuje m3u8 playlist, který lze do Kodi celkem snadno napojit. Zdarma to oficiálně nikde není, jedná se o placený kanál..
Neví někdo náhodou co je to za odkaz ? Prej je tam zítra kolem osmé něco zajímavího 49 :
http://89.29.203.196:9090/play/a01v
.
Petrvald: No právě. 1 Ale Nova už to nevysílá. Jen placený Sport 1 (možná i 2).
Nápověda: Jakou barvu má sníh ? Brekeke
Petrvald: s německým komentářem? :-) ale tak pravda, zase lepší než nic Big Grin
Sakryš, už mě maj... na Tapatalku je to černý na bílým 1 
jj německy, ale v HD.... zarytí fanoušci nepotřebují české plkání, stačí jim kvalitní obraz a případně údaje přímo z okruhu (Live Timing) 4 .
mobilemanic: Větě "Er fahrt schnell." rozumí snad každý. A v F1 je hodně slov, která jsou v AJ, NJ a ČJ podobná (kvalifikace, formule, týn,...). A jinak je myslim na oficiálních stránkách F1 (po registraci, je to i ve free verzi) textový komentář (je to i v hokeji- př.: čas 5:28, hráč WX s číslem XY dostal trest 2 minuty za nedovolené bránění). Registroval jsem se dnes, ale myslim si, že to bude na tento způsob (kdo kdy zajel do boxu, kdo koho předjel, Safe Car,...)