XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Mini Pc na KODI a jine k TV do 9000kc
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravim,
je tomu par dni co jsme objevil krasu a divy programku KODI. Na mem pc funguje paradne. Rad bych ale kodi jako samostatnou krabicku u TV. Mam predstavu o Mini PC co zabere malo mista (neco na zpusob Intel NUC). Pozadavky na mini PC jsou: predinstalovany OS (Windows, Android), dostatecny vykon na 4k rozliseni pri vysokem bitratu, dalkove ovladani (jake koupit? pokud nic takoveho neexistuje spokojim se z aplikaci na Yatse), minimalne 3x USB, klasicke HDMI, ethernet,bluethoot,wifi.
Proste to nejlepsi na multimedialni centrum v cenove hladine okolo 9000 kc.

Diky za vase tipy!
http://www.xbmc-kodi.cz/forum-hw-ostatni
Použití D.O. z TV funguje bez vady přes CEC zatím co vím jen u Raspberry Pi. Komlexněji využité HTPC (Win, Linux, Android) většinou vyžaduje vlastní ovládání, bezdrátovou klávesnici, myš. "Levné" miniPC buď z českých obchodů nebo u číňanů. Androidí krabičkáři tu na fóru většinou nehýří optimizmem, ale možná se mýlím.

https://www.alza.cz/mini-pc/18851862.htm...377&sc=978
Jiná diskuze:
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=932...hilit=htpc
http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f=932...hilit=htpc
A ty sám máš kde zobrazit obsah ve 4k?
a co treba takova nVidia Shield 4K?? neni to dobre reseni pro kodi?
Ano mam samsunga S7002. jsem jeste zapomel na jednu vec,aby krabicka podporovala HDR. Zda se mi,ze pro mne bude nejlepsi ta nVidia shield 2017.
Na Alze je v hodnocení pár postřehů k nVidia Shield TV 2017 (za cenu 7000Kč), vesměs kladných (třeba také o potřebě plného Androidu 7, Kodi tam funguje). Já z ARMů mám jen RPi nebo BPi (v Kodi provozu za 2000Kč), takže zkušenosti nemohu nabídnout. Snad se někdo ozve.
Televize je ue55ks7002
Tak jsem koupil nVidia Shield 2017,zatim vsechno fici na jednicku - maximalni spokojenost!

PS: hlasove ovladani je primo mňamózní