XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: IPTV CHECKER 100% KVALITA!
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
WAREZ NEPOTREBUJETE!
Serus, diky super softik, uz mi chyba len taky program, ktory by vedel aplikovat jednu konkretnu novu funkcnu ip linku na vsetky nefungujuce doterajsie extinf tv kanaly v playliste ;-). Robit a prepisovat to vsetko rucne da strasne zabrat :-(.
Možná jakýkoliv textový editor s find and replace?
Diky moc, skusim playlist otvorit a editovat vo word pade. Uvidime ci tam nieco poriesim ako ty radis. Lebo doteraz som to riesil klasikou manualna uprava a plus niektore zase copy & paste a fuuu to je pri vyse 500 a viac ip linkach docela pracicka na niekolko hodin :-).
Nazdar vie KODI (nejaky dopnok) prehravat playlist vo vo formate php ,xml ,json ??? alebo iba m3u ??
Na SAMSUNG TV (n Streamplayer ) tsme to mali urobene nasedovne :
Spolocny playlist pre vsetkych (zadarmo) :)
playlist sa preskenoval sam na serveri v Tv oznacil pri programe zelenu alebo cervenu gulicku ak bol stream dlhsie nefunkcny sam sa odstranil
myslim ze by to slo aj na kodi
Šlape paráda.
Logman chcem to stiahnut, ale po stiahnuti mi vypisuje ze archiv je poskodeny. Prosim o reup na iny server trebas uloz.to. DIKY :).
(10.9.2017, 17:25)maisner Napsal(a): [ -> ]Diky moc, skusim playlist otvorit a editovat vo word pade. Uvidime ci tam nieco poriesim ako ty radis. Lebo doteraz som to riesil klasikou manualna uprava a plus niektore zase copy & paste a fuuu to je pri vyse 500 a viac ip linkach docela pracicka na niekolko hodin :-).


Použi notepad++
maisner - je to zbalené winrarom 5.50 ktorý ak si nainštaluješ tak to bezva rozbalíš!
LOGMAN vyzkouseno a funkcni diky moc
no nevím, moc fukční to není.
Teď jsem vyzkoušel svůj playlist, který funkční je a u 111 ze 115 píše online.
Dej si do překladače, co znamená online a offline.....
spíš by stačilo si to po sobě přečíst ^^
ahoj zkusil jsem to podle navodu nasel sem playlisty projel sem je pres iptv checker ty zelene ulozil ale kdzy je chci pores vlc spustit tak se nespusti.( co stim?
Nemuzete to nekdo upnout ve starsim raru ? Nechce se mi kvuli tomu aktualizovat.
stk999 - ak to nejde cez VLC tak to prípadne skús cez "IP-TV Player 49.1" poprípade ak používaš windows 10 tak sa pokús cez IPTV COLLECTION stiahnes si ho cez storage - obcodu.....