XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Serialy (sosáč)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím, čerstvě se sžívám s vánočním Xboxem,
Asi před týdnem jsem si stáhnul Kodi  a postupoval dle instrukcí, které jsem tu načerpal. Sosáč sosá (zaplatil jsem Premium na streamuj) a filmy se spustí., jediné co se nejde, jsou seriály. Dobrovolně přiznávám, že nejsem erudovaný jako většina z Vás a problém může být mezi „židlí a klávesnicí“ J. Snažil jsem se nalézt řešení na netu, ale vždy nejvíce odpovědí nacházím u Vás, proto jsem se přihlásil abych se mohl dostat i k obr. atd.,. Kde může být chyba jsem však nenašel. Mohu poprosit o radu ?
Pokaždé když najedu do složek seriálů - např. abecedně řazených složek a chci je prozkoumat složky tak se mi objeví chyba. To samé pokud vyberu, oblíbené, nebo nově přidané seriály. Vždy spadne do chyby (viz. obr).
Děkuji za pomoc případně tipy. MT

- připojení přes wifi, Xbox one S, Kodi 18.0-ALPHA1
špatná verze sosače /streamresolver/? nebo jiný bug?
žádné problémy v e2 nepozoruji z premium streamuj ani u filmu ani u seriálu v sosači
skus klukum posunout debuglog , z kodi
enigma je enigma tam hrajeme na verzi sosač 1.2.8 zoubek+jondas + resolver 1.7.7 mtester
ovšem kodi jsou kodi  6
Děkuji za rychlou reakci, jak jsem psal nejsem profík rád posunu, jen nevím co je debuglog a kde jej hledat., děkuji za upřesnění
Což log, návod by byl → Log file/Easy , spíše jde o to zda jej budeš schopen z Xboxu dostat .... Kodi je na konzoli ve stádiu alfa a je to prostě znát .....
mtomik: Ahoj, já jsem klukovi házel na Xone Kodi v den kdy ho vyprdli. Taky mi to tam cpalo tu zatím ne moc funkční 18 Alphu verzi. Nakonec jsem mu nahodil 17.6 a vše jede OK. Ale zkus překontrolovat hlavně verze jak píše hansolo
Sosáč verze 1.3.7
stream resolver mám verzi na všech zařízeních 1.6.55 ( je myslím ale i novější) a jede všude dobře a tu verzi resolveru najdeš v kodi zde:
systém - nastavení - systém - doplňky - spravovat závislosti - stream resolver
Ahoj chlapi,  moc díky za tipy.,, stream resolv. je 1.6.55, sosáč taky 1.3.7., hledám ještě jak nahodit 17.6. kodiho - to se mi bohužel nedaří,. Pokud zase nejdete chvilku rád poprosím o radu.
Rossi D - díky., postupuji podle návodu a krok 1,2,3 má za sebou.. pustil jsem film., ten běží OK., seriál hlásí stejnou chybu. Jen se mi nyní nad obrazem a vlastně napříč celou aplikací zobrazují tři řádky s nějakými protokoly. Hio..,:))  tak teď jak to zmizí. Inu světlo na konci tunelu nějak chybí.  Díky za Váš čas.