XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kodi při ukončení neodpovídá
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
ahoj, mám takový problém. když chci KODI vypnout, tak se sekne a musím to vypnout správcem.
Jsem lama tak prosím o shovívavost. Díky za pomoc. Mám tam pouze CZ-SK repo a nainstalovaný Sosač. Nic víc a už mě to blbne.


nikdonic, to se stalo jenom mě?
Sem tam se mi to taky stane na Win 7 a vzdycky stacilo vydrzet.
Taky někdy čekám 10 - 15 vteřin...
Mám čtyři android krabičky MXQ a asi týden se mi to při ukončování Kodi jakoby sekne a nic se neděje. Dělá to u všech čtyřech MXQ. Kamarád jí má taky a má ten samí problém. Pomůže až vypnutí ze sítě, ale někdy se stane , že se kodi pak vrátí do základního nastavení a vymažou se všechny doplňky. Pak to musím zase vše nainstalovat. Ale problém s ukončením kodi tak stále je. Může někdo poradit.
Nedělají to nějaké procesy na pozadí ? Například update databáze ze Sosáče či stahování obalů či náhledů k filmům, seriálům, RPi chce korektně tuto činnost ukončit a trvá to déle ....
ivosh: tak aspoň napiš, na čem ti to jede .. HW a OS. mně na RPI to nedělá ...
Uff, až nyní jsem si všiml, že při problému vypíná správcem, takže jasně Winxx. Ty procesy na pozadí by mohly sedět i zde .... U mne jak na NTB s Win10, tak na RPi bez problémů s vypínáním / hlavně tedy s restartováním (RPi nevypínám) ....
Honzajs122: jo, sorry...WIN10
V drtivé většině případů jsou to již dříve zmíněné procesy na pozadí, které odmítají ukončit Kodi. Realnou zkušenost mám např. právě se Sosáčem, který neumí uvolnit část svých zdrojů z paměti a proto na kill signál (ukončit Kodi) vytuhne.
jop presne toto sa mi deje na Minixe ked dam ukončiť kodi vytuhne a musim reset sice nie natvrdo ale cez dialkove ovladanie.
Tak to mám stejný - při ukončení, KODI "vytuhne". Řešení jsem nenašel.

Dělá mi to na těchto dvou krabičkách (Lolipop), ale stejný problém mám i na Win10.
MXQ PLUS Amlogic S905 (Lolipop a Kodi 16) - ukončení trvá i několik minut, na MK808B Plus (Openelec 6 a Kodi 15.2)  se ukončí prakticky ihned. Obě Kodi jsou provozovány s SQL daty na NAS Synology.
ve dvou NB Win8.1 s Kodi16 mi to dělá Sosač 1.2.4 :o( downgarde na 1.2.3 a je po problému
Zdá se, že to zabralo i na Win10, musím se všem aktualizacím na Win omluvit z nespravedlivého osočení, alespoň prozatím  6 Tedy ten Sosáč toho v nové verzi napáchal celkem dost  8
a prosímtě kde Sosače 1.2.3 najdu. dík

už jsem to našel, omlouvám se..
Me to dela i sosac 1.2.3 , dam ukoncit a zamrz
A jsi si opravdu jistý, že se Sosáč sám neaktualizoval a nemáš v.1.2.4 ?
Rossi D: Tak jsem koukl a mas pravdu, diky :-)
Mne to robi aj na verzii 1.2.3 pod win 10 a som si sity ze mam tuto verziu (1.2.3)
už nic
Stran: 1 2