XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: ikony na posteru dle zdroje
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím, v něakém vlákně jsem se dočetl že se někomu z vás podařilo nastavit MySQL server a zároveň dodatečné ikonky zvlášť "renderované" na poster filmu, které mu značí zdroj, ze kterého se filmy spustí. 

Tzn. filmy z NASu mají na posteru automaticky přidanou ikonku obláčku, filmy ze sosáče mají automaticky přidanou ikonku sosáče a podobně.

Bohužel se mi ale nedaří toto vlákno dohledat.

Potřeboval bych návod, podle kterého nastavím doplnění takových ikonek, nebo něčeho podobného (rámečky, písmenka nebo cokoliv, co tuto informaci nezapíše do názvu filmu ale na poster), abych dokázal rychle poznat z jakého zdroje se film pustí (NAS, Sosáč, BD Disk).  

filmy mám momentálně takto rozdělené i do chytrých playlistů. 

používám skin Eminence a Libreelec 8.2 na Rpi 2

Děkuji za každou radu
Skin Eminence neznám, nemohu tedy tvrdit, že tuto funkci nepodporuje. Ale obecně platí, že zobrazení podobné informace je v první řadě vždy záležitost právě skinu. Ano, realizace může být různá, dokážu si představit, že by se šlo až do úrovně databáze z nějakého důvodu, například aby úprava měla nějaký "systémovější charakter", není to ale bezpodmínečně nutné. Stačí na to právě jen celkem jednoduchá úprava skinu. Snad ti poradí někdo, kdo skin Eminence zná do té míry, že by v ní dokázal funkci realizovat.

Já podobné řešení mám ve skinu Estuary, informace se nezobrazují v posteru, ale přímo v seznamech filmů/seriálů. Úprava pro zobrazování v posteru by ale byla triviální. Není důvod, aby to v Eminence bylo složitější. Tedy pro toho, kdo skin zná.  6