XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Youtube chyba skriptu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím,
vnuk má starý již nepoužívaný tablet Prestigio PMP5880D s Androidem 4.1.1, na který jsem mu nainstaloval Kodi 14.0, protože vyšší verzi 15 už tento Android nevezme. Protože jsem měl problémy se závistlosmi u Stream Cinema a několika dalšími doplňky a našel jsem na netu neoficiální verzi Android 4.2.2, na které by fungoval Kodi 16, tak jsem na tabletu provedl tovární nastavení. Se synem se nám ale upgrade nepovedl, tak jsem znovu nainstaloval kodi 14.1, na kterém funguje všechno, pouze pro vnuka velmi důležitý Youtube a Minecraft Youtube nejde spustit, hlásí chybu skriptu.
Nepomáhají aktualizace, zkoušení různých verzí Youtube, instalace skriptu Youtube a když jsem si tady našel radu v userdatech v addonech smazat zůstatky Youtube, tak jsem zadal: přidat zdroj a hledal domovskou složku, ale tam nikde není, je tam jen kořenový adresář souborového systému, tam jsem našel v addonech Youtube, všechno smazal, ale ani to nepomohlo.
Když spustím Youtube, tak stále píše chyba skriptu a okno s vyhledáváním, nastavením atd se neotevře. Co se logu týče, tak nemám páru, jak na něj.
Prosím o radu, co s tím.
Pokud tam dáš takto staré Kodi, nikdo ti funkčnost nezaručí. Na starém Androidu používám k plné spokojenosti SPMC, což je Kodi upravené pro Android. Těch forků je samozřejmně víc, můžeš vyzkoušet, který ti bude nejlépe fungovat. 
Více viz sekce Android
A co přímo aplikaci Youtube pro Android? Ta už taky nejde?
Pánové,
oběma vám moc díky za rady, na SPMC se samozřejmě mrknu, o této možnosti jsem zatím nevěděl. No a Youtube jsem na Kodiho chtěl, protože řada doplňků je na Youtube závislých a hlavně kvůli doplňku Minecraft Youtube, který si vnuk pouští u nás na mojí malině RPi3 nejraději. Ale jak píše PetrM na tak staré verzi Kodi se ne všechno může podařit rozchodit a můžu být rád, že malému fungují české i jiné doplňky a Minecraft si může pouštět na Youtube na svém mobilu i na tabletu, protože na něm normálně funguje. Já jsem s tím bojoval, aby to malému všechno fungovalo tak, jak je zvyklý u nás na malině, ale myslím, že může být rád, že na tak starém tabletu mu fachčí skoro plně funkční Kodi.
Ja mam vsetko aktualne a aj tak mi Youtube blbne. Niektore videa nechce prehrat a vypise nejaku chybu (uz si nepamatam aku) a odkaze ma na log.
Ja konkretne YT vobec nepouzivam, ale znamy na nom dost fici a tiez to nevie nijak vyriesit.
Tak jsem nainstaloval i SPMC, problém s Youtube je i na něm, takže nechám na tabletu na Kodi. Kyselinka píše, že má problémy s Youtube taky, mně jede na malině i na Kodi na notebooku bez problémů.