XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Automatické přepnutí na dalsi video
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den,

mám trochu problém s automatickým přehrávaním dalšího videa. V sekci Videa mam soubor s videoklipama a i když v nstavení přehravače zapnu Automaticky přehrat další video, tak se stejne nic neděje a musím to jít ručne přepnout a zapnout. Navíc ani nevidím vedle ikony pro stop nebo play ikonku na další video.

Mám KODI 17, LibreELEC.

Předem moc děkuji za radu.
Přiznám se, že jsem parametr Automaticky přehrát další video taky nepochopil. Nicméně, pokud chceš automaticky přehrávat videa z nějakého seznamu, může použít funkci Přehrát odtud, z kontextového menu, která zajistí totéž
JiRo: Já mam normálně pod sebou video a v kontextovem menu mam jen Přehrat, Informace, Zařadit položku do fronty, Přehrat pouze toto, Přidat do oblíbených. Přehrát odtud tam nemam a dávat 400 videoklipu do fronty není uplně userfriendly...
To je opravdu divné. Píšeš Přehrát pouze toto? To jsme ještě neviděl. Jaký skin používáš a jakou verzi Kodi? Skoro bych řekl. Že je to nějaká divná verze, a Přehrát pouze toto je nějaký špatný překlad dané verze. Co se stane, když si to vybereš?

Aha, tak už jsem to pochopil. Opravdu s tím nemám příliš zkušeností. Nikdy mi to nefungovalo dobře (asi jako tobě), tak jsem se s tím moc nezabýval. V kontextovém menu se objeví "Přehrát pouze toto" v okamžiku, pokud si v nastavení zapneš "Automaticky přehrát další video". Pokud je ale vypnuté, je tam místo toho právě to "Přehrát odtud". Teď jsem si s tím chvilku hrál, zapínal a vypínal a ejhle. automatické přehrávání začalo fungovat. Takže si můžeš vybrat. Buď si to v nastavení zapni a výsledek nebude asi vždycky 100% nebo to nech vypnuté a používej "Přehrát odtud", což je dle mého názoru lepší, protože většinou chce člověk přehrát jedno video, víc za sebou jen občas. BTW, teď jsem si to automatické přehrávání zapnul a funguje to dobře. Tak nevím...
děkuji Ti moc... použil jsem tvuj návod a funguje přesně tak jak potřebuji takže super... díky
Já taky moc díky.
V mém případě se jedná o stolní player Dune HD PRO 4K s podporou Kodi 17.6 (18.x a 19.x nejde dálkové tak těžko zkusit). Vše šlape, ale automatické ne. Po Tvém návodu to jede.
https://www.czc.cz/dune-hd-pro-4k/264257/produkt
Škoda jen že je to taková "náhražka" nastavení a nefunguje to jak má.
Mam stejny problem, prehravani dalsiho videa me funguje u filmu ktere vyberu v adresari, jak ale nastavip automaticke prehravani treba u video devil? Tam se to po kazdem videu vrati na seznam videa a dalsi video musim zvolit rucne, je nejaka rada jak to nastavit pro tyto klipy? V nastaveni mam nastaveny vsechny polozky co jsou v menu, filmy, videa, klipy atd diky za radu.
Nevím co je to video devil, ale jestli je to video plugin, a v kontext menu není volba "Přehrát odtud" resp. ""Přehrát pouze toto" tak prostě tuto možnost daný video plugin nedovoluje použít.
Dekuji za info, ano je to plugin a ta volba tam sice je, prehrat odsud, ale po kazdem videu se to vraci do nabidky seznamu videi tak to zrejme asi ten plugin nepodporuje. Skoda.