XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Scraper ČSFD.cz
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Scraper ČSFD.cz

> Aktuální verze: 3.3a
> Web autora: http://ldevel.blogspot.cz/
> Ke stažení: https://goo.gl/BOFIel

Scraper provede přiřazení stažených informací z ČSFD.cz k filmům ve vaší databázi. Automaticky přiřadí dostupné informace k filmům - jak základní informace (řežisér, autor, žánr, rok, délka, popis a další), tak i informace jako hodnocení. Obrázek je stažen ze serveru imdb.com ve vysoké kvalitě.

Jedná se o jeden ze základních používaných scraperů, který se navíc vyznačuje dlouhodobou funkčností.
Na Ulozto jsem objevil prepracovanou verzi 3.4b. Dle info uvnitr neni primo od originalniho autora, ale od cloveka s prezdivkou "sikita".  Ted jsem ji pustil na tech 10 tisic filmu, tak jsem sam zvedav, jak se s tim popere.
Verze 3.4b vypadá velmi slibně. Za 24 hodin mám 10416 filmů. Zatím, co jsem to zběžně prohlédl, tak oproti starší verzi velké zlepšení - zmizelo hodně chybných (duplicitních) záznamů.
Taky musim potvrdit funkcnost, pres noc se mi to cele uspesne otagovalo.

Nicmene si rikam, ze by tohle chtelo vyresit nejak jinak, protoze kdyz si tohle stahne 100 lidi a vsichni daji otagovat celou db, tak spadne cely CSFD.
Další varianta je používat Universal Movie Scraper a nastavit ho, aby info tahal odsud. Velká nevýhoda je, že spoustě filmů chybí info v češtině, muselo by se to tam doplnit, což není problém, jen by s tím bylo docela dost práce...
Tim jsem tu databazi zkousel popsat napoprve - celkem 26 hodin a potom jsem byl nastvanej z absence cestiny.

Idealni by bylo vyresit nejak export tech dat rovnou jak z hlediska adresy streamu, tak i z hlediska artworku a textovych informaci.
Jj to by bylo super. Jenže po exportu databáze jsem narazil na jediný problém a to je, že každý máme úplně jinou cestu ke strm souborům, takže databáze se sice naimportuje včetně fanartů, posterů, ale strm nejde spustit-->hláška: Tento soubor již není dostupný.
Ten export je v jakém formátu? Nešlo by to prohnat následně nějakým skriptem, který by globálně nahradil cestu?
Je to xml a jde to, stačí obyčejný poznámkový blok ve Win a funkce najít a nahradit, jen to chce pořádný železo, je to dost náročná operace...
Pro hromadne upravy v adresari souboru bych spise doporucoval Notepad++, pripadne i PsPad (osobne, ale preferuji ten prvni jmenovany).

Jeste si rikam, proc exportovat XML, kdyz by slo rovnou nakopirovat celou SQL db. V te by to mohlo jit taky upravit nejak hromadne.

PS. slozku Userdata uz kopiruji na disk PC pres WinSCP a podle procent a zkopirovanych dat odhaduji, ze ma pres 5GB. Existuje nejaka moznost "ocisteni" od nesmyslnych dat?
stiahol som nový scraper čsfd 3.4c, hodil som Vám ho na skúšku. Mne to otaguje 162 filmov, ale to isté mi robí aj scraper 3.4b, nechápem kde môže byť problém, prečo iba 162 filmov a otagovávanie prestane :Sadkde môže byť chyba?
A kolik filmu mas v te slozce, kterou tagujes? Je to znama chyba pluginu Sosac, ze stahne plus minus prave tolik filmu, co mas otagovane...

edit: v příloze všechny filmy ze Sosáče k dnešnímu dni
dík, skúsim zajtra a uvidíme ako to bude fičať :) A potom už nové bude pridávať automaticky?
ano,  potom to uz nove filmy pridava bez problemu... automaticky ne,  musis pouzit Add all to library
kodíman díky, všetko beží ako má  6
Chcem sa vas spytat ako nastavit aby sa mi nestahovali obrazky atd, len nech mi to textovo otaguje a prida hodnotenie? Skrz malo miesta na disku.... Dakujem ;)
Ahoj. Prosím o radu jak zobrazit informace (hodnocení, obsazení atd.) u filmů ze Sosáče. Nejde mě o stahovaní informací ale jen o to když najedu na konkrétní film tak se mě zobrazí základní info o filmu. Díky za radu
Ahoj kluci. Řeším teď, PROČ mi tento doplněk 3.4b ani za sviňu nechce stáhnout obaly některých filmů - např. Megazkrat: Smrtící výpadek. Přímo na stánkách je film pojmenovaný s dvojtečkou v názvu (což mi wokna nedovolí). Ale i když dám ručně editovat - najdu správný film (který byl mimochodem jako první navrhovaný) --- prostě ten obal to nestáhne ani po deseti pokusech.
Dá se s tím něco dělat? Nebo se mám zastřelit? Když použiju místo databáze csfd třeba themoviedb.com - bude tam chybět zase jiná spousta filmů.
Rozdělovat to do různých složek - na které konkrétní doplněk funguje, taky není dobré řešení, protože teď se sice zrovna hrabu v Kodi, ale používám i jiné přehrávače jako třeba Infuse pro iOS a ATV4 - a ten zas nemá knihovnu, takže rozdělení filmů do složek mi zase způsobí chaos v Infuse :-(
Díky za nějaké konstruktivní řešení, mne už nic nenapadá.
P.S. Někdy mám dojem, že i když ten obal nedokážu stahnout dneska ráno ani po 10ti pokusech, tak třeba zítra odpoledne se stáhne. Ale dělejte takové harakiri s padesáti filmy :-(
EDIT: prolezl jsem nastavení doplňku a zjistil jsem, že Plakáty má stahovat z TheMovieDatabaze. Když jsem zakliknul i z CSFD, tak se obal stáhl - ale to je pěknej humus (kvalita). Jak to máte nastaveno vy? Odkud stahujete Plakáty? A co když tam tedy nejsou? Kašlete snad na to, nebo to doplnujete na server?
EDIT2: Editoval jsem to na serveru tmdb (kvůli programu Infuse). Kdybych ale věděl jak přesně, udělal bych to pořádně. Protože nevím, co kam strčit, dal jsem tam jen český název a popis. A popis se mi stejně alespoň zatím v telce neukazuje.
Ako máte nastavený tento scraper? Môžete dat niekto screeny?
Jak nastavit CSFD scraper pro streamování filmů z befun a sosac? Jde to vůbec? Děkuji.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34