XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Záloha konkrétního plug inu.
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den.
Jsem úplný začátečník. A chtěl jsem se zeptat. Mám v android boxu repozitář, nebo se mi jedná spíš o konkrétní plug in. A chtěl bych z něj udělat zip archiv zpět. Dá se to někde najít kam se to ukládá v kodi? Nemyslím zálohu jako celého kodi, ale konkrétního plug in.
Děkuji.
[attachment=1648

ares wizard a zvolit co zazalohovat
Děkuji jdu to vyzkoušet. Našel jsem tam jen nějaký backup a to zalohovalo vše.
Veškeré doplňky najdeš zde, alespoň tak to mám na RPi : /storage/.kodi/addons/packages
Ve složce packages jsou zazipované balíčky, takže stačí zkopírovat ať už za účelem zálohy či instalace na další zařízení.
to urcite ano, ale nejsou tam user data
To přesně potřebují. Chci to dát na jiné zařízení. Děkuji. User data- to jsou ty moje nastavení v plug inu, to si nastavím sám.
a ktery to zip vlastne potrebujes, kdyz uz jsme u toho
Samozřejmě že balíčky nenesou žádné nastavení, získá se tak čistý doplňek - skript. Může se hodit, pokud aktualizujete na novější verzi, která bude nestabilní. Jednoduše pak vrátíte starší doplněk .....
Exodus. Mám ho s boxem a hrozně se mi líbí.
Ale celkově jsem přemýšlel o záloze, takže jí hned i tím udělám. Je to ¨naprosto nový box a tedy každou chvilku bude nové FW , tak ať nemusím pak vše znovu instalovat.
tak ten prece nepotrebujes zalohovat z pristroje , staci stahnout prislusne repo a instalovat ze zipu, a tu je to i s návodem https://seo-michael.co.uk/how-to-install...-for-kodi/
Děkuji