XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Digi Sport
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Ahoj,
Už zhruba, tak týden hledám všude možně digi sport kanály 1-3. Poslední. Naposledy mi fungovala digi v týhle podobě http://213.81.153.241/live001/channel026...m/DVR.m3u8 Ovšem už je skoro měsíc nefunkční. Nemáte prostě někdo něco jinýho, co by mě zachránilo a mohl bych sledovat premier league a španělskou ligu? :) Děkuju.
To asi moc legalni nebude, ze?
Niekto uz pisal - http://NELEGÁLNÍ-ODKAZ/
Je tam aspon DIGISPORT 1 :) (aspon podla sprav - http://NELEGÁLNÍ-ODKAZ/#/news) Cena za sportovy balik su 4 eura. Ak si to objednate, dajte vediet, aky je tam obraz... vyzera, ze tu si to nikto neobjednaval (maju zevraj lacnejsie alternativy)..
jestli ti to pomuze maji akci zdarma http://www.o2.cz/osobni/o2tv-sport/
ADMINISTRÁTOREM-ZAKÁZANÝ-ODKAZ tv mam 3 den bezi na kodi a zatim bez problemu
ADMINISTRÁTOREM-ZAKÁZANÝ-ODKAZ

Kanály DIGI Sport
02.10.2016
Dňa 02.10.2016 budú z balíkov (Športový balíček a Kompletný balíček ) vylúčené kanály DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, DIGI Sport 3. Dôvod: prehodenie providera. Kanály budú opäť dostupné, po spísaní novej zmluvy s novým poskytovateľom.

Tak teď nevím, jak to je. Jdou digi sporty, nebo ne? Může někdo napsat info? Dík.
Osobne som skor skepticky k danej firme. Je to moj nazor, tak ma neukamenujte, ale ponukat HBO aj s inymi programami za 6 eur, k tomu je tam autorove meno (teda toho, kto to prevadzkuje) lahko dohladatelne - no neviem, ako dlho tato sluzba bude fungovat. Mozno sa mylim.. budem rad, ak priamo autor toho projektu by vedel zdovodnit ako funguje.



Ak si pozries dalsie spravy, tak tam je napisane : Dňa 17.10.2016 bol DIGI Sport 1 na základe žiadosti užívateľov opäť vrátený do ponuky. Bolo to par dni po napisani toho, co si cital. Je ale pravda, ze to nemaju zatial napisane pri sportovom balicku.
Začalo se mi sekat DIGItv SK....nevíte co se změnilo kromě upgrade kodi, teď jsem na to mrknul hlouběji a dělá to celý server.....heh to zase bude koumání Big Grin
Tak už je to OK Big Grin
Big Grin :Big GrinD Big Grin
Zdravim v,edel by niekto pomoct s iptv cesko slovenske programy alebo digi ? Diky
(23.10.2016, 20:22)S474N Napsal(a): [ -> ]To asi moc legalni nebude, ze?

kdyz nevis tak nepis...
amo83: kdyz neco nevim, tak se zeptam.
Ahoj kto by mal nieake streamy na vymenu?
palfonzo@zoznam.sk
Není nic jednoduššího než si objednat originál. poskytovatele.
Martin Plachta: Jak je možné takto dostat programy digi2go do kodi, když mám službu předplacenou?
No pokud máte službu předplacenou, tak jste určitě dostal přihlašovací údaje. Z těchto údajů se vytvoří playlist a hurá kukíto Big Grin
Martin Plachta: Byl by možný nějaký stručný návod, jak postupovat, čili co a kam zadat, případně stáhnout?
No tak jednoduše takto vypadá nějaký funkční link :
http://77.93.223.89:8080/CT1HD/mono.m3u8...07d86bcca1
Tzn. v přihlášení musí být IP adresa,port,název kanálu a typ streamu či playlistu....občas bývá i token= vygenerované serverem.
Je to vcelku jednoduché,ale pokud nejste aspoň trochu znalý...dejte to dobrému známému aby vám ten link neukradl a nesledoval iptv zadarmo Big Grin
No a pak pomocí pvr simple client v Kodi sledovat.
Martin Plachta: Potřeboval bych věděl, jak ten funkční link na základě mých přihlašovacích údajů získat, jestli je to nějak možné.
Stran: 1 2 3