XBMC-Kodi.cz
X96 Amlogic s905x - Verze k tisku

+- XBMC-Kodi.cz (http://www.xbmc-kodi.cz)
+-- Fórum: KODI - hardware (http://www.xbmc-kodi.cz/forum-kodi-hardware)
+--- Fórum: HW - ostatní (http://www.xbmc-kodi.cz/forum-hw-ostatni)
+--- Téma: X96 Amlogic s905x (/prispevek-x96-amlogic-s905x)

Stran: 1 2


X96 Amlogic s905x - optimas - 18.11.2016

Koupil jsem si tuhle věcičku z Číny [Only registered and activated users can see links Click here to register]
Vypadala dobře přehaje i 2-4K video 2/16GB. Po chvilce provozu vše šlapalo jak má. přihlásil jsem se ke svému účtu na Google nainstaloval nějaké apk a zkoušel KODI taky běhalo super mělo i lepší skin confluence než klasik na kodi, ale pak se to nějak začalo kazit. Video mkv H264 se začalo v některých fázích cukat a to přes celý film. Dále jsem zjistil, že vlastně nejdou kopírovat, mazat ani přejmenovávat soubory v interním správci souborů. Nefunguje wifi, ale zvláštní je že natočené video z LG G4 na 2K přehraje bez problémů, tak proč ta mrcha nepřehraje krásně i H264. Když zapojím RPi3 tak ty stejné filmy přehraje bez jakýhkoli problémů a cuků. Jinak obal, dálkač, IR port vše funguje. Jsem zvědav kdy příjde RPi z podporou 2-4K videi


X96 Amlogic s905x - Cinda - 19.11.2016

Mám stejnou krabičku. Zatím mám jenom problémy. KODI padá jen při projížděni menu. Příkladam to ANDROID 6, na které asi není optimalizován.


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - jojovrtak - 20.11.2016

Zrejme šmejd napodobenina 13 a mali ste kúpiť A95X [Only registered and activated users can see links Click here to register] s 2GB RAM.


X96 Amlogic s905x - Cinda - 20.11.2016

Četl jsem podobně nářky na A96X. Pravděpodobně to bude opravdu tím androidem 6. Nevím jak je to možné, ale A96X nabízejí všude s KODI 17.0. Ještě jsem nezaznamenal ze je venku pro Android.


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - matchboxx - 20.11.2016

Nakup z Ciny je vzdy jedna velka loterie , nekdy vyhra jindy prohra :-))


X96 Amlogic s905x - Cinda - 20.11.2016

Nákup odkud není loterie? Evropští prodejci pouze preprodavaji výrobky z Číny s patřičnou marží. Naopak, čínský prodejce se vždy snaží problém řešit. Zatím se mi omluvil a posila nový Fw.


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - matchboxx - 20.11.2016

@Cinda tak jeste jednou specialne pro tebe nakup direkt z ciny je vzdy loterie , a cinsky prodejce se jen malokdy snazi neco vyresit, ale me osobne je to uplne jedno :-)


X96 Amlogic s905x - Cinda - 20.11.2016

Děkuji za vysvětlení.


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - Cinda - 20.11.2016

[Only registered and activated users can see links Click here to register] zde je posledni FW. Čínský výrobce řešil :-) neznám ceskeho prodejce, který by se takto staral.

Jsem uživatel používající K013 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - tulipan - 24.11.2016

Ahoj , tak že chápem to tak že si instaloval nový soft ? Aj ja som kúpil X96 a zatiaľ skúšam , ale ja mäm len kodi 16 jarvis , ale neviem sa dostať z pc do boxu dá sa to a ako ....dík


X96 Amlogic s905x - Cinda - 24.11.2016

Na to je velmi speciální postup. Pokud nevíš, tak to nezkoušej. Musíš to někde nastudovat!


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - tulipan - 24.11.2016

Tak ťa prosím o radu a pomoc ja sa tým už hrám asi týždeň ale neviem na to prísť ..... Dík za každú radu
Alebo aspoň kde to mám hľadať


RE: X96 Amlogic s905x - Cinda - 24.11.2016

Můžeš hledat na youtube a nebo tady [Only registered and activated users can see links Click here to register]

Jsem uživatel používající K013 , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - tulipan - 24.11.2016

Ďakujem ale to je na nový soft ale ja som myslel ako sa dostanem z pc do android boxu X96 - sieť , napr. FILEZILLA alebo inak .Ak zadám ip adresu boxa tak ma nechce spojiť


RE: X96 Amlogic s905x - optimas - 12.1.2017

Vytáhnul jsem X96 ze skříně a že ji dám ještě šanci. Nedaří se mi však v úvodní obtazovce Androidu nastavit obraz. Ne v Kodi ale v hlavní obrazovce androidu kde mám obraz natažený na výšku a ani za boha nemůžu přijít na to jak to upravit.


RE: X96 Amlogic s905x - optimas - 30.1.2017

Nikdo neví jak upravit ten obraz na té uvodní obrazovce Androidu?


RE: X96 Amlogic s905x - matchboxx - 30.1.2017

@optimas a co na to strejda google?


RE: X96 Amlogic s905x - optimas - 31.1.2017

Jo strejček google? Ten jaksi tenhle problém neřeší. Našel jsem nastavení, ale každy kdo zapl x96 tak měl obraz na výšku ok. I já jsem ho měl při prvním spuštěni ok, ale pak jsem ho dal do skříně a při dalším spuštění už byl obraz roztáhlý na výsšku a nastavení to nijak neřeší. Ani továrko nepomohlo.

Tak jsem zkusil další možnost vyměnit HDMI kabel a začlo to fungovat normálně.


X96 Amlogic s905x - Cinda - 03.2.2017

To je dobrý vědět!


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.


RE: X96 Amlogic s905x - northend - 25.4.2017

já těchhle krabiček vzal 6 a všechy s KODI šlapou v pohodě.