• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Zdravím hosta! Přihlášení Registrace


Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wetek OpenElec IPTV problem buffering
#1
Ahoj, resim problem na tomhle boxu (OpenElec box s instalaci v NANDu). Vsechno na nem funguje jak hodinky, prehravam z NASu, sosac 720p neni problem, iVysilani neni problem, ale IPTV od jednoho poskytovatele (nevim jestli mohu zminit) proste porad bufferuje. Zkousel jsem advancedsettings.xml at uz s malym, velkym bufferem, nevyresilo. Zkusil jsem preinstalovat na starsi 5.95 i na posledni stabil 6.0.3 i dokonce novou betu 6.95 ale chova se to porad a porad stejne. Na jinem zarizeni (htpc) v poradku. Neresi nekdo podobny problem? Dekuji za rady a tipy.. Fakt bych to chtel rozchodit :\

Tak jeste doplnim, ted jsem zkousel iptv od jineho zdroje a chova se to naprosto stejne. Kdyz se divam na hodnoty bufferovani chova se to velmi zvlastne. Buffer je treba jen na 60%, internet nic nedela, najednou se buffer vyprazdni, rychle internet natahne znovu do bufferu treba jen 58% nebo cokoliv jineho, ale nikdy se nenatahne na 99% jak je to u jinych zdroju, absolutne nechapu proc to nenacte jak ma..
 
Citovat
#2
Podle tohoto tématu: [Only registered and activated users can see links Click here to register] to může být i problém na straně zdroje signálu. Pokud je to tak, neuděláš s tím asi nic. Zkus si pohrát s advancedsetting (viz stejné téma).
Openelec 6.0.3 + Raspberry 2B
Kodi 17beta6 Krypton + Win10Pro InsiderPreview +  virtual PC
Kodi Jarvis + Lenovo Yogatablet 10 FHD + Android
Kodi Jarvis + NB Lenovo ThinkPad E540 + Win10Pro
NAS Synology 215j 3TB Raid1
Router Turris
 
Citovat
#3
jkmh: Tak po nekolikahodinovem testovani jsem konecne dosel na ten problem. Nesouvisi to s zadnym nastavenim bufferu apod jak jsem si myslel, ale cely problem je v tom, ze pokud v nastaveni prehravani videa povolim HW akceleraci amcodec, tak se iptv seka. Pokud nastaveni vypnu, iptv jede jak hodinky (HD kanaly jsem zadne nezkousel), ale samozrejme kdyz pak chci pustit nejake velke mkv z nasu, tak se to seka, takze bez te HW akcelerace nehratelne. Tak se snazim hledat nejaky navod popr nastaveni, ktere by idealne vyresilo tento problem. Proste na iptv musim vypnout hw acc, na bezne filmy ji zase musim zapnout, a tohle se mi vazne delat nechce, hlavne vysvetlit to pritelkyni, to by neslo. :\ Takze kdyby nekoho neco napadlo, budu moc rad za rady.. Ja hledam dal a zrovna pisi i post na wetek forum, urcite lide musi mit stejny problem. Delalo mi naprosto u vsech verzi openelecu, ktere jsem zkousel.
 
Citovat
#4
Tak mam dalsi zajimave informace po zkoumani problemu. Dnes mi kamarad dal cisty novy wetek play box (openelec verze) se starym kodi 14, build openelec tusim 5.1 a tento problem nemel. ALE, sotva jsem udelal update na 6.0.3 problem naprosto stejny jako ja... Takze jestli tady nekdo vlastnite openelec box (ze stranek openelecu) tak musite mit naprosto stejny problem. Dokonce jsem to testoval i na 5.95 a to stejne. Takze je tu nekdo takovy kdo ma tento box a iptv? Pokud ano, zajima me :-) Ja jdu ted pokusovat a nainstalovat stary 5.1, snad to bude ono a bude to slapat aspon tam dobre..
 
Citovat
  


Přejít na fórum:


Prochází: 1 host(ů)