XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: SledovaniTV
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Prosím o pomoc jak na RPi3 zprovoznit SledovaniTV. Díky moc.
Samozřejmě že to jde. Někde tady na foru jsem stahoval doplněk plugin.video.sledovanitv-1.2.2.zip , který je funkční a používám ho na RPi1. Hledej.
Anebo se v prohlížeči přihlaš a pak zadej:
http://sledovanitv.cz/vlc/playlist
alebo
http://d.sledovanitv.cz/xbmc/
samozrejme.

Ja som to skusal s KODI na openelec a ide to.

Problem mam ale taky, ze mam blokovane niektore programy lebo nepristupujem cez VPN
na SVK asi sa nedaju dokupit balicky..... ked ma to hadze na vodafone galeria a pri registracii ma to pytam tel. cislo ale iba v ceskom formate Sad
dimartSL: Daju sa na SVK kupit dajake balicky - najprv musis zistit ci vasa inet siet je partnerom Sledovanietv.sk - ak nie, tak potom mozes napisat jemu a oni dohodnu s poskytovatelom internetu a ked uspeje a potom mozes kuknut www s kompletnym cennikom, cez vikend mozem ti poslat ak chces.
Pro všechny, které to zajímá. Addon Sledovanitv.cz v2.0.2. Nejen pro Kodi 17 > https://plus.google.com/+JosefRokos/posts/ZkYG5VJRQoV nebo http://www.bukova.info/. Ke_sta%C5%BEen%C3%AD. Děkujeme Pepovi Rokosovi.
Plugin funguje :)
Teď to oživím,bohužel v kodi 17.3 nenačte všechny kanály,nefunguje timeshif - jakoby to problikává...
GarfieldM: které programy ti to v kodi 17.3 nenačte,pokud jsou zaplacené tak by měli...
Např. mám ten střední balíček - Nickelodeon a pár dalších to nenačte.Když spustím kanál,tak to jede v pohodě-live stream bez posouvání a pořád mi problikává pauza...
U doplňku, který jsem sdílel nefunguje přesun v čase. To funguje u jiného doplňku, který tady poletuje na foru.

U tohoto konkrétního se mi zobrazuji všechny kanály, tedy s tím problém nemám, jen se zobrazí i ty co nemám zaplacené a zbytečně tak zabírají místo.
terzdek:nezaplacené kanály můžeš přece odstranit a vytvořit si svoje v nastavení PVR...
terzdek - Kde to poletuje?
Ahojte. pro přihlášení do doplňku plugin.video.sledovanitv-1.2.2.zip musím být v té síti a nebo to jde i z venku? Ať dělám co dělám, tak se mi nedaří nalogovat. Doplněk se nainstaloval, vypadá že funguje, ale přihlásit to nejde. Díky

Kodi 17.6 na win 7 případně android box 7.1
ahoj, po nahodeni pluginu prihlaseni, vidim v TV kanaly, popis, program, avsak kanaly su zamknute. Ked idem na sledovanitv cez browser tak vsetko funguje. neviete ako to unloknut ?





pi3b+ osmc kodi17 pvr.sledovanitv-17_2.0.2_Rpi2

dakujem
Asi mas zle meno/heslo. Skus ich zadat znova
(26.10.2018, 18:51)svk_MoR Napsal(a): [ -> ]ahoj, po nahodeni pluginu prihlaseni, vidim v TV kanaly, popis, program, avsak kanaly su zamknute. Ked idem na sledovanitv cez browser tak vsetko funguje. neviete ako to unloknut ?





pi3b+ osmc kodi17 pvr.sledovanitv-17_2.0.2_Rpi2

dakujem

Pokud máš internetového poskytovatele giganet nebo futurenet nebo nějakého dalšího společníka tak ti tv pujde zadarmo pouze v jejich síti. :)
Stran: 1 2