XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: SALTS (Stream all the Sources) - vhodná náhrada za Genesis
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,

neříkám, že jsem objevil Ameriku, ale třeba se někomu bude hodit :)

Doporučuji použít doplněk Stream all the Sources (aka SALTS). Je k nalezení přes Add-on installer nebo případně čtěte detailní návod zde:

http://howtomediacenter.com/en/install-s...de-part-1/

Filmů (i novinek) je tam fakt hodně. Funguje tak, že pro každý film po vybrání nabídne možnost, odkud se na něj budete dívat a to včetně informace, v jaké tam bude kvalitě (dá se i odfiltrovat, aby nenavrhoval SD kvalitu atd.)

Doplněk je spražen i s Trakt.tv (pokd někdo využíváte, můžete se v doplňku na Trakt.tv nalogovat), ale i bez loginu nejste ochuzeni o nic z toho, co nás nejvíc zajímá - o filmy :)

Doplněk se prý umí i integrovat do Library, v nastavení je možné vybrat adresář pro Movies a TVShows (jak to známe třeba ze Sosáče). Leč samotná integrace se mi nezdařila - ať jsem adresáře našel ručně nebo i když jsem je změnil v nastavení doplňku, v doplňku se mi pak neobjevilo ono známé Add all to library. Byl někdo úspěšnější?
Jenze ta funkce "Add to library" je funkci skriptu Sosace, takze to neplati automaticky, ze bude vsude a za vsech okolnosti 4
Aha,tak v tom je pes zakopán :) a jak teda docílit té integrace do library? Doplněk s tím evidentně počítá (v nastavení se dá upravit cesta k filmům a seriálům v sekci Library integration).
Je to tam :) Ale nefunguje to :)
rekl bych , ze za ukol to ma nejake extended menu, ale to v tento okamzik pravdepodobne nefunguje, a nebo pouze jenom na necem, u mne wetek core OK, vse ostatni rpi2,rpi a dalsi nic
Komu nefunguje SALTS zde postup na update 13.9.2016
[Obrázek: saltsfeatured-1.png]

https://seo-michael.co.uk/how-to-install...xbmc-kodi/
Salts je super!diky za info!