XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: stažené titulky k filmu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
Dobrý den všem. Zhruba po 5-6 letech jsem si pořídil nové mmc a zjistil jsem, že mi úplně ujel vlak. Doposud jsem používal Evolve kam jsem si nahrál film a patřičný titulky k tomu a vše běželo jak mělo. Čas plynul a já se rozhodl upgradeovat na MINIX U1 kde je právě Kodi využíváno. Bohužel se mi nedaří přiřadit jim titulky které k nim mám. Název filmu a titulků je identický s příponou srt. Někde jsem tu ale našel zmínku o tom, že tam má být txt.
Může mi někdo poradit popřípadě odkázat kde je to již řešeno? Konkrétního jsem nic nenašel, proto se ptám.
Díky
A verzi Kodi máš jakou?
Nastavení titulků jsi předpokládám kontroloval.
PetrM: včera jsem instaloval KODI Jarvis tuším, přesné číslo napíšu až si to doma přečtu.
Jestli myslíš v KODI tuším nastavení/video a záložka titulky tak ano, jestli je ještě někde něco dalšího tak to už jsem nekontroloval.
Zkontroluj nastavení titulků, a jestli je máš povoleny, viz příloha.
Jinak srt titulky jsou standardně podporovány, tím to nebude.
Tak tohle samosebou povolený mám. Mám k tomu přiložený jen český titulky ale standardně mi k tomu běží anglický, který jsou v mkvéčku, já fakt nevím kde je problém. Není to u konkérního filmu ale u vícero kousků.
A opravdu máš verzi Jarvis, tedy 16.1?
A u vícero filmů má znamenat, že u některého filmu se zobrazí, a u některého ne?
Zkoušel jsi titulky načíst ručně, přes nastavení zvuku (ikona reproduktoru)?
Ano, opravdu mám verzi Jarvis 16.1.
U vícero filmů myslím, ty co jsem zkoušel a fyzicky vím že titulky mám stažené a dříve na Evolve vyzkoušený.
Titulky ručně přes nastavení zvuku jsem nezkoušel, ani mě to takhle nenapadlo, pře titulky jo ale přes zvuk ne. Vyzkouším až bude čas. Díky.
v audio je vše okej, tak já fakt nevím.
Tím OK myslíš, že při ručním vyhledání to titulky zobrazí?
titulky to zobrazí ale než je najdu to je něco. Upřesním, hraju film z disku řekněme C, přidat titulky mě navede na disk D do kmenovýho adresáře. Uvítal bych, kdyby to hledání titulků začalo v tom adresáři kde je film nahrán. Lze to?
Díky
Zkontroluj ještě jednou to nastavení titulků, jestli máš nastaveno umístění titulků vedle videa, a ne ve vlastní složce.
jo jsem lama,já to ale nenastavoval, muselo to být defaultně. Teď mám problém se správnými titulky resp. s kodováním, nemám háčky...
Vždyť to máš v tom samém nastavení, položka "Znaková sada".
to mám, to vím a už jsem vyzkoušel snad všechny o kterých jsem si myslel že by mohli být tím správným, bohužel...
Já mám nastaveno na "Výchozí", a nikdy jsem neměl s diakritikou problém.
Zkontroluj nastavnení českého prostředí v Kodi, a taky ty konkrétní titulky.
smazal jsem veškerá nastavení v kodi, nově zadal jen češtinu a hotovo vymalováno a funguje to.
Díky za rady. Ještě mám problémek v doplňku titulků, v seznamu je akorát opensublitles ale titulky.com ne, jak to tam dostanu aby mi to sosalo z tohoto zdroje? 
Díky Petře.
Musíš mít nainstalovaný CZ/SK repozitář, tam ho najdeš - Kodi CZ/SK
Nechcem zakladat nové vlakno ale nejdu mi v exoduse v Kodi 17  stiahnut titulky ci uz titulky.com alebo opensubtitles tie mi ani nenajde. V nastaveniach som zadal meno aj heslo ake mám na daných portáloch.  Neviem kde môže byt problem v 16 mi ich istlo vyhladat aj stiahnut. 
Edit uz mi to funguje:)
Ahoj, jsem v/s Kodi nový. 

Nainstaloval jsem KODI Matrix (19) a všechna zařízení mám připojená přes UPnP. Když procházím media/videa, vidím všechny filmy. Přes prohlížeč PC vidím, že na disku jsou k filmu i titulky (stejný název.srt). V KODI si film pustím a chci najít titulky v umístění, ale nikde tam nejsou.

Vím o možnosti vyhledávní přes opensubtitles, ale titulky nesedí s mojí verzí. Mám je stažené z titulky.com (nemám premiový účet) a uložené na disku. KODI je ale nevidí, nevíte co s tím? 

Titulky mám samozřejmě povolené a mutaci CZE mám v titulcích nastavenu.

Díky za rady.
COOPER
Samba je vhodnejšia, než upnp. Okrem podobných problémov s titulkami, sa pri upnp nedá rozumne používať knižnica alebo vkladať filmy do zoznamov (obľúbené) a playlistov, lebo po odpojení a znovupripojení ti tie odkazy nespustí
Stran: 1 2