XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Telefon jako klávesnice pro Rpi 3
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den,
      chtěl bych se zeptat, zda je možné použít dotykový telefon s bluetooth jako bezdrátovou klávesnici pro Rpi 3 v prostředí Kodi když tento model již wifi a buetooth má ?

Mě funguje pro ovládání KODI klasický dálkový ovladač, ale bohužel nefunguje tlačítko "Zpět", takže musím vždy připojovat klávesnici. 

S použitím telefonu by to bylo mnohem jednodušší....

Díky za info a přeji pěkný den

Teď mě došlo, že už jsem to takto vlastně provozoval na Rpi 2 přes Android aplikaci

https://play.google.com/store/apps/detai...kore&hl=cs

Jestli to u modelu 3 je stejný, tak stačí říct :-)
Super aplikace na android je Yatse. Nebo ta aplikace co si sem postnul se dá také použít
Pouzivam Yaste a ide super

Inak v raspbiane pouzivam android app RemoteKeyboard (mys aj klavednica), jediny problem je ze po starte to treba vzdy znova nastavit. Ale mozno to uz niekto vyriesil cez autorun
Ovládání SmartPhonem je elegantní záležitost, ale mám následující problém. Pokud je RP 3 připojeno pouze ethernet kabelem nelze navázat spojení, telefon kodi vůbec nevidí, ale přehrávání hudby i vidaí je bez problémů. Pokud připojí přes kabel a zároveň přes wi-fi proběhne spárování kodi a telefonu okamzitě, ale při přehrávání se seká video i hudba. Wifi síť nemá dostatečnou propustnost dat. Dá se někde nastavit jakou síť má kodi preferovat, aby mohla být připojena wifa, ale data se sdílela po ethernet?
Nejak nerozumim tomu, o co se pokousis. Sam mam telefon pripojeny pres WiFi a RPi pres ETH a zadny problem. Nemas tam misto WiFi AP nahodou dalsi WiFi router, ktery ti routuje uplne jinou sit?
Ne je to vše v jednou Wifi AP. Budu se to muset tedy pokusit nějakou jinou apkou. Zatim jsem zkoušel pouze tu oficial Kore.
I tak ti to muze rozdelovat jako ruzne site 4

Co presne mas za router a jak ho mas nastaveny?
Mam huawei hg520i nastaveni nevim. Musim se mrknout, na co se mam zamerit?
Vyřešeno. Měl jsem v routru spatně nastavené porty. Díky