XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kodi 17 - nastavenie okna prehrávača "na vrchu"
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
zdravím, viete mi prosím poradiť, ako sa dá vo verzii 17.0 nastaviť okno obrazovky (prehrávač) tak, aby bolo "na vrchu" (always on top) ? vďaka
A v staršej verzii KODI si to ako riešil? Bude to rovnaké...
staršiu verziu som nemal :)
Opět to neustálé tajnůstkaření, proč prosím tě nenapíšeš bližší údaje o svém HW, SW ???? Jak máme vědět na čem Kodi provozuješ, to máme zajít dnes odpoledne na kafe a seznámit se s podrobnostmi sami ????

→ Naučte se správně formulovat otázky a ptát!
Farki@ V konfiguračním souboru advancedsettings.xml lze přidat element alwaysontop:

Kód:
<alwaysontop>yes</alwaysontop>

Ale např. ve Windows ho systémové události dokážou přebít a potlačit, tak pokud používáš Windows, zkus utilitu Launcher4Kodi, která zajistí, aby Kodi bylo stále na vrchu.
vdaka za rady, áno, používam Windows 10, skúsim utilitu LauncheKodi, dakujem
Ten launcher for kodi je naprd,stejně mi to shazuje na lištu,popř. připojím usb a prd je staženej dole ne liště,nebo upozornění...


Autor utility Launcher4kodi zřejmě využívá časovač pro získání fokusu, těžko říct... osobně s tím problém nemám a jsem spokojeným zákazníkem. Ale zajímalo by mě, co takhle nastavit Kodi v systému "on top". Napsal jsem pár řádků pro dvě možnosti "on top" v systémové liště pod vlastní ikonou (Enable/Disable). Vyzkoušej, jestli se to taky nebude minimalizovat při tvých notifikacích. Je to kompilováno pro Win x64:

https://dl.dropboxusercontent.com/u/3730...oditop.rar