XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Multimediálne centrum ktoré ?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2
X96 (2/16GB) mám a jede fullHD stram ze webshare do 12GB souboru a i tak má vypadlý framy. Okolo 8GB soubory už většinou jsou ok
Poslední dobou mám ty nejlepší zkušenosti s NEXBOX A96X s Amlogic S905X v konfiguraci 2GB/8GB.  Velmi dobře funguje dálkáč a dokonce i  CEC. Máme je v rodině dva kousky a provozujeme je oba na  SD kartě s LIBREELEC.
Je ale potřeba dát pozor na to, aby to byl opravdu NEXBOX. Je jich spousta různých klonu a s různými procesory.

Měl by vypadat nějak takto: http://troypoint.com/nexbox-a95x-review/
Mám také ale Beelink MiniMXIII II S905x 2/16GB poslední portnutý Libreelec a pohoda... k tomu v mobilu Yatse.... nechápu jak tam někdo může mít Android když ten v Kodi nepřepíná FPS podle videa....
Hodně názoru a spousta doporučení. Mel jsem evolveo android box 4k q5. Co by jste mi doporučili za zařízení převážně pro sledování filmů přes kodi a pouštění hudby,je aktivní podpora zařízení a vše co si pustíte přes prohlížeč funguje obdobně rychle jako na pc? Více k životu nepotřebuji. Děkuji za všechny Vaše rady předem.
Máte niekto skúsenosť s Mecool BB2 PRO? Potrebujem niečo pre syna do detskej izby. Kody + SC a Horizon Go. To su 2 app ktoré musia fungovať. Ak nie toto tak niečo v tej istej cenovej hladine.
Ja mam Xiaomi Mi Box TV 4K a maximálna spokojnosť (56€ ).
:
a jaký máš v tom software? Já se rozmýšlím co koupit. Chtěl bych něco s androidem, kdy bych jel Kodi a možná Perfect Player.
Mam tam Android 6.0 ( Android TV)
Kodi , Youtube všetko šľape.
Nainštaluj si tam LibreELEC a pôjde to ešte lepšie. Tieto lacné čínske krabice sú s Androidom pomalé.
Stran: 1 2