XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Knihovna jen s vybranými tituly
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím,
potřeboval bych poradit, jak mám přidat ze Sosáče jen vybrané filmy a seriály do knihovny v Kodi. Vždy když si najdu film a dám"add to library", tak se místo jen toho jednoho filmu začne přidávat úplně všechno. Jako zdroj zadávám cestu, kterou jsem našel v nastavení doplňků.

Moc se omlouvám jestli je tento dotaz stupidní, anebo se to tu již řešilo, ale s Kodi a Malinou jsem úplný začátečník a vůbec si nevím rady. Děkuji.

Jsem uživatel používající Redmi 3S , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Mě to tedy funguje, co máš za verzi Kodi a doplňku?
Jinak viz můj podpis
PetrM: Mám OSMC Kodi 17 a verze doplňku je 1.3.1
: Položka "Add to library" nie je presná špecifikácia, čo sa v skutočnosti deje. Uvedenou voľbou sa "len" stiahnu odkazy na streamy (vo forme .strm súborov) do umiestnenia nazývaného "zdroj". Až po stiahnutí/aktualizácii všetkých .strm súborov začne prostredníctvom "scraperu" pridávanie položiek do KODI knižnice. Vtedy musíš proces zastaviť (treba z doplnkov vyjsť von a vliezť do "Video/Súbory") a tam v ľavej vysúvacej lište alebo pod. (záleží od skinu) prerušiť daný proces. Následne vlezieš do "zdroja", ktorý si si definoval pre filmy Sosáč, tam si vyhľadať film (položku so .strm súborom) a cez kontextové menu zvolíš "Hľadať nový obsah" ... a hotovo. Postupne si oscrapuješ Tebou zvolené filmy. Bohužiaľ (aspoň ja som na to neprišiel) sa nedá označiť viacej filmov na spracovanie, len po jednom Sad.
Dúfam, že pomôže