XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kodi 16/17 - ArchLinux (x64) a VUplus
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Nevíte kde se dá najit tento doplněk pro Enigmu pro distribuci ArchLinuxu? V balíčku Kodi pro ArchLinux žádné PVR doplňky nejsou. Díky moc.
Nevím přesně, co je Enigma, ale PVR doplňky pro Kodi se v Arch Linuxu dají nainstalovat z AURu. AUR je repozitář, kde jsou balíčky spravované uživateli.

https://aur.archlinux.org/packages/?O=0&..._Search=Go
Tou Enigmou jsem měl na mysli Enigmu2 na linuxovém SATu. Konkrétně mám Xtrend ET1000. Vím, že AURu ten balíček je. Konkrétně kodi-addon-pvr-vuplus-git. Zkoušel jsem ho nainstalovat přes yaourt, ale hlásilo to bohužel při sestavení chybu a nešlo mi to. Bylo to něco během detekce Kodi adresáře. Přiznám se, že jsem na Linuxu spíše začátečník a tak nevím co s tím. Zkoušel jsem i postup na GITu (https://github.com/kodi-pvr/pvr.vuplus). Tady bylo potřeba nastavit jinak cesty a pak jsem balíček sestavil a instaloval. Byla to poslední verze 3.0.1. Jenže jakmile začne po spuštění Kodi komunikovat se SATem, tak bez výstrahy spadne a v logu nic... A tak hledám nějaký už hotový nejlépe verze 2.4.x a vyšší, ale klidně i staší právě pro ArchLinux (X64 na PC). Bohužel nemohu nic najít. Na stejném PC to bezproblémů chodí jak v OpenElecu, LibreElecu (Kodi 16.1) tak i v Kodi 17 pro W10. Ale pořeboval bych to právě na to Archu. Tak kdyby někdo měl k dispozici nebo odkaz kde najít, případně ho sestavil, byl bych moc rád. Ale i tak moc díky za odpověď.
Zkusil jsem nainstalovat u sebe kodi-addon-pvr-vuplus-git, bylo třeba změnit v PKGBUILD řádek číslo 14 a sice přepsat verzi Kodi Jarvis na Krypton (branch=Krypton).


Kód:
source=("git+https://github.com/kodi-pvr/${_gitname}.git#branch=Jarvis")


možná to pomůže.
Tak to zabralo, už to funguje. Děkuji moc.