XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Repozitář - KODI CZ/SK
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
dodo65: To mě mrzí a zároveň mě to nemile překvapilo. Protože jsem měl s Kodi17 stejné problémy jako ty, tak jsem hledal tak dlouho, až jsem to rozchodil. A právě tento doplněk jsem si na uloz.to uložil, protože mi to s ním chodilo. A proto jsem tam také dopsal, že chodí s Kodi17.
Ahoj prosím je tu někdo? Nefunguje mi befun ani sosac. Už sem přeinstalovala čelí kodi a nic. V befun mu nic nenajde když kliknutím na filmy i na seriály a v sosasi mi nejdou seriály. Když kliknu na seriály tak se mi objeví abeceda a když kliknu na písmenko seriálu který chci najít píše mi to chyba sosac více informací v logu Sadprosím co s tím Sad
Moc to nechápu co s tím má dělat. Sad
Dej si tam starší verzi Kodi a pluginu Sosač.
Stačí starší verzi Sosáče, viz http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-sosac-...1#pid13101
Ahoj,mam dotaz ohledne repozitare  KODI CZ/SK. nejede me doplnek sledujuserialy.cz a ani dalsi ktere se tykaji serialu. vubec se me nezobrazi seznam nebo hledani. po kliknuti me to hodi na stazene soubory.
kodi mam v posledni verzi vsechno to bezi na LibreELEC  a Raspberry 3.
diky za odpoved.
Nebude to spíše chyba stream resolveru ?

→ GitHub - script.module.stream.resolver

Zkusil bych jej stáhnout a nainstalovat ...
Po naistalovani GitHub - script.module.stream.resolver a naslednem restartu to nepomohlo. Je nejaky postup ktery bych mohl jeste aplikovat?
diky
P:S: po "cerstvem"nainstalovani repa a doinstalace doplnku to jelo bez problemu ovsem ted ne...
Nevím, nevím - odinstalace doplňku / manuální odstranění, opětovná instalace ...... to jsi ale asi již zkoušel ... 


edit: rychlý test u mne - tentýž problém ... 8
V KODI na PC mě nejdou seriály v Sosáči, nepomohlo ani nainstalovat starší verzi Sosáče, na Malině vše funguje normálně, je nějaká rada ?
Kodi jsem přeinstaloval a stále to nejde.

V PC mám WIN7 64bit a KODI 16.1

EDIT: už mě to jede, při použití starší verze Sosáče to jde, ale vyhledávání a otvírání stránek kde jsou seriály je neskutečně pomalé, ale nakonec se to otevře, huráááá.
funguje je vam archiv prima iplay? načte seznam, ale nespustí video...
Ted jsme se divali, takze me jede.
rrepper: taky jsem měl tento problém - pomohla přeinstalace kodi
kvuli nejakemu archivu preinstalovavat Kodi? ona totiz probehla nedavno aktualizace prima play , pokud nemate automatickou nastavenou mozna musite delat takoveto harakiri.
Též mi nejde Prima Play. Načte se seznam ale video se nespustí (verze 0.3.6). Poradí někdo co s tím?
Mě funguje na RPi i PC, co přesně ti nejde?
tak nejak i u mne Android box, PC s Ubuntu zadny problem
PetrM: RPi3 mám teprve pár dní, takže v tom nejsem úplně kovanej. Undecided V malině mám nyní Raspbian Pixel a dle jiného vlákna z tohoto fora jsem přes příkazový řádek nainstaloval KODI. No a dle tohoto vlákna (odkaz v prvním příspěvku tohoto vlákna) jsem stáhl a nahrál repozitář. No a pak už jsem si jen vybral doplňy které jsem chtěl a ty nainstaloval. Všechny doplňky mi fungují jen Prima Play ne. Můžu procházet seznam v Prima Play, můžu v něm hledat ale jak zmáčknu na video, tak se nespustí. Primu Play mám verzi 0.3.6. Nevíte někdo co s tím? Jde třeba nainstalovat nějáká starší verze Prima Play? Případně jak?
Jak nespustí? Hlásí nějakou chybu, nebo co to dělá?
Jinak to vypadá na problém spíš u tebe, tedy v tom Raspbianu, možná bych to řešil v rámci něj, ne tady. Případně můžeš zkusit napsat přímo autorovi doplňku - https://github.com/alladdin/plugin.video...lay/issues
Jinak pokud máš Pixel, tak ani doplněk do Kodi nepotřebuješ, můžeš koukat přeci přímo na webu ne?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9