XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: KODI vždy nahoře
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.

LPR

Zdravím, nainstaloval jsem si KODI na WIN 10 ze Store. Chtěl bych aby byl program vždy nahoře. Poradí někdo jak toho dosáhnout? Ptal jsem se google a tam radí upravit advancedsettings.xml ten se mi ale nedaří najít. Poradí někdo jak dosáhnout toho aby bylo okno vždy nahože bez instalování zbytečných programů? Moc se mi přeinstalovávat bechce mám ho už nastavený...

Díky za radu
advancedsettings.xml musíš napřed vytvořit, viz [Only registered and activated users can see links Click here to register], a pak ho umístit do své složky Userdata, viz [Only registered and activated users can see links Click here to register]
Nazdar, vsetko som to skusil a nic, je mozne dat vo win 10 kody 18,2 aby bolo vzdy navrchu, popri praci na pc si chcem v malom okne spustit serial, alebo neaky iny navrh ako to spravit, dik za vsetko.
@MirdaSK W10, Kodi 18.2, funguje přesně tak jak má. Parametr v advancedsettings.xml:
Kód:
    <alwaysontop>yes</alwaysontop>
Zkus
[Only registered and activated users can see links Click here to register]
(28.5.2019, 21:00)Foolproof Napsal(a): [Only registered and activated users can see links Click here to register]

dik, radsej by som bez utility ale ked to inac nerozbehnem tak snou :-)

(28.5.2019, 19:55)Client Napsal(a): [ -> ]@MirdaSK W10, Kodi 18.2, funguje přesně tak jak má. Parametr v advancedsettings.xml:
Kód:
    <alwaysontop>yes</alwaysontop>
win 10 64 kodi 18.2 64 dalej to mam v program files kodi, vytvoril som txt subor ,premenoval dal code a nic, v xml, mam len ten jeden prikaz, staci to ci este nieco tam ma byt a skusal som to ulozit ako ansi, unicode, utf a tiez nic
@MirdaSK Jen ten příkaz nestačí. Má to svá pravidla a strukturu. To by sis měl načíst ve výše uvedeném postu od @PetrM.

Raději tedy obsah celého souboru (to Code:/Kód: samozřejmě do obsahu nepatří):
Kód:
<advancedsettings>
 <alwaysontop>yes</alwaysontop>
</advancedsettings>
(30.5.2019, 11:12)Client Napsal(a): [ -> ]@MirdaSK Jen ten příkaz nestačí. Má to svá pravidla a strukturu. To by sis měl načíst ve výše uvedeném postu od @PetrM.

Raději tedy obsah celého souboru (to Code:/Kód: samozřejmě do obsahu nepatří):
Kód:
<advancedsettings>
 <alwaysontop>yes</alwaysontop>
</advancedsettings>

dik, ja som to cital a skusal ale nic nepomohlo ani teraz po nastaveni, az :-p
az teraz userdata nic ale do priecinku system ked som to dal tak uz to fachci, jupiii :-D
@MirdaSK Hmm, tak to se mi skoro nechce věřit.
(30.5.2019, 12:48)Client Napsal(a): [ -> ]@MirdaSK Hmm, tak to se mi skoro nechce věřit.

dal som to aj tam aj tam a potom to nabehlo, uvidime na inom compe, ale hlavne ze to uz ide, dakujem za pomoc, vazim si to, drzte sa :-)