XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Scraper ČSFD.cz - nestahují se Fanarty
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj,

nevim, jestli se ptam uplne spravne, ale moje Kodi mi nestahuje Fanarty k filmum. Do vcerejska vse fungovalo paradne, ale dnes uz jen stahne obrazek k filmu, ale fanart ne a ne. . Muze s tim mit neco spolecneho zbyvajici velikost na disku? Uz nevim, co s tim, prosim o radu, dekuju
Krutě málo informací! Asi jako: "Včera mi v obchodě nechtěli prodat zboží. Před tím jsme s tím neměl problém. Myslíte si, že za to může to, že v peněžence nemám moc peněz?"  1 (To jenom, abych odlehčil situaci).

Ale vážně. Chybí jakákoliv zmínka o tvé instalaci. Píšeš že možná máš málo místa na disku? Pokud je ho tam tak málo, že se tam ten fanart nevejde, tak se nestáhne. Nemá kam. Ale pokud by tam bylo opravdu málo místa, tak by pravděpodobně začalo něco "nefungovat" dřív. Ale co je důležitější. Nenapsal jsi, jaký scraper používáš a jak ho máš nastavený? A "last but not least". Ne všechny tituly musí mít v dané databázi, ze které scraper data stahuje, všechna data. Může se stát, že tam ten fanart prostě není!
Mam nainstalovany metadata.csfd. 4.3.h. Pouzivam krabicku Evolveo, kde se mi bootuje Libreelec. V nastaveni jsem nic nemenil a vzdy mi to fanart stahlo. Nic jsem nemenil a najednou je nestqhuje. Zkusil jsem z knihovny odstranit film, ve kterem fanarty byly a kdyz jsem ho stahl znovu, tak uz bez fanartu...staci takto?
Pár dotazů:
  1. Říkáš, že jsi nezměnil nic v nastavení, takže předpokládám, že máš v addonu zapnuto "Povolit fanart z themoviedb.org"?
  2. A před tím, když se ti fanarty stahovaly, jsi měl taky verzi 3.4.h? V předchozí verzi (3.4.g) byla totiž ještě možnost stahovat fanarty z MoviePosterDB, takže by bylo možné, že pokud se ti dříve stahoval z této databáze, že se ti ve verzi 3.4.h už nestáhly.
BTW Ten tvůj dotaz by správně patřil do KODI - Doplňky > Scrapery > Scraper ČSFD.cz
Odpovedi:
1. Ano, mam v addonu zapnuto "Povolit fanart z themoviedb.org"
2. Pretim jsem mel verzi 3.3.a

Za dotaz v teto sekci s omlouvam, nevedel jsem, kam ho zaradit Sad

Jinak na disku mam kolem 300MB, takze misto, aby se fanarty stahovaly tam je...
Jediny dva addony, ktery mam naistalovany, jsou themovieorg a csfd, nic jinyho. Vzdy to pri tomto nastaveni fungovalo...
Scraper 3.4.h stahuje fanarty z themobviedb.org, pokud jsi měl před tím jinou verzi, tak ta je mohla je stahovat z jiného zdroje (už si nepamatuji, jaké tam byly možnosti). Zbývá ještě podívat se do databáze themobviedb.org, zda tam ten fanart opravdu je.

Pozn. To že máš nainstalovaný scraper themoviedb nic neznamená. Pokud máš u daného zdroje nastavený scraper csfd, tak se ten scraper themoviedb jeho činnosti nijak neúčastní. Data z databáze themoviedb si csfd scraper "tahá" sám.

P.S.
Pošli mi, o jaký film se jedná, vyzkouším to.

Edit: Tak jsem narazil na podobný problém. Scraper csfd 3.4.h, film Kong: Ostrov lebek, nestahují se žádné obrázky, i když v databázi themoviedb pochopitelně jsou. Takže je pravděpodobné, že ten 3.4.h má v sobě nějakou chybu.
Zkousel jsem i verzi 3.4.g a tam mi to fanarttaky nestahlo... Sad
Dokonce, kdyz jsem znovu nahodil 3.3.a, tak to nestahne ani fanart ani poster Sad
A o jaky film se jedna ? Zkousel jsi odebrat film, vycistit knihovnu a pote ho pridat znovu ?
Ano, odebral jsem i film, u ktereho fanarty mam. Uplne jsem ho odstranil z knihovny, znovu ho natahl,ale pouze s posterem. Fanart to proste nestahlo Sad
A jiný scraper jsi zkoušel?
A jakej mam vyzkouset, aby mi tahal obsahy v cestine?
třeba movie scraper bbaron, nebo TMDB, tam si taky můžeš nastavit CZ popisky.
A napiš konkrétní filmy, u kterých máš problém , ať můžeme vyzkoušet.
Treba Aftermath, The Belko experiment, Lost city of Z...jakykoliv film. nikde to nestahne fanart...

Používám už delší dobu Scraper TMDB  a doposud nebyl žádný problém, zkoušel jsem i tvé uvedené filmy a stahnulo se jak pozadí, tak i plakát. Vypadá to že je chyba v doplňku CSFD, takže budeš muset počkat až ji někdo opraví nebo se o to můžeš pokusit sám. Do té doby vyzkoušej TMDB a třeba se ti natolik zalíbí, že u něj i zůstaneš....
A jak to mam nastavit, aby mi to pouzivlo bbarona nebo TMDB scraper a ne CSFD? Vim, ze vetsina jde zakazat nebo odinstalovat, ale u doplnku CSFD mi to ani jednu moznost nenabizi Sad
Zkusil jsem nahodit jinou verzi Libreelecu, nanstaloval jsem jen ´Bbarona a porad to fanarty nestahuje. Uz nevim, co a jak nastavit. Zkusil jsem i v doplncich programu pridat Artwork Downloader. Stahne vsechny mozny thumbsy a nahledy apod., ale fanarty, ktery by mel taky stahnout, tak proste nestahne...

1. informacnich doplnku muzes mit nainstalovanych kolik chces 
2. nastav si konkretni doplnek podle toho, jake informace o filmu chces/nechces stahovat (fanart, poster, jazyk...)
3. najdi si slozku kde mas ulozene filmy a v kontextovem menu (klavesa C) vyber polozku Nastavit obsah
zde pak vyber doplnek (CSFD, TMDB...) a dalsi parametry pro vyhledavani....
4. spust vyhledani obsahu
Ahoj, prosím o radu... po menší nehodě jsem přešel z OpenElec a Jarvis na OSMC a Krypton, vše mám nastaveno podle svého, ale vrtá mi hlavou jeden zádrhel. Používám skin AEON NOX a v menu na položce FILMY a SERIÁLY jsem tradičně nastavil náhodný fanart na pozadí, jenže tentokrát když přejedu přes nabídku filmy i seriály tak spoustu fanartů je pouze černá obrazovka (jen dole je nápis filmu nebo seriálu) Tohle mi nikdy nedělalo. Poradíte mi? používám Čsfd scrapper 3.4 upravený o závislosti na HDtrailers. Na seriály TVDB (zkoušel jsem i TMD). vyčištění a znovu nahrání knihovny nepomohlo. Díky.