XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Androidbox - nefunkční celé Kodi
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím všetkých,

prosím o radu, pomoc. Spadlo mi celé Kodi, tak som ho musel preinštalovať, čo som urobil a nainštaloval som Kodi do tv androidboxu. Následne som chcel nahodiť doplnky, pričom fusion a ani kodi cz-sk mi nešli s odôvodnením, že Kodi nie je pripojené k sieti (pritom celý box fičal a sťahoval appky), no v nadstaveniach kodi jasne svieti pripojené. Nakoniec som sa nejako dopátral k repozitáru SuperRepo a tam som našiel všetko čo bolo treba... S problémami (vypisovalo najprv, že sa nedá pripojiť, vzápätí doplnok stiahlo a nainštalovalo a pod.) som teda búchal šampanské, že som vyriešil všetky problémy. Keď však spustím film, napr. cez sosáč, správa sa prvých 30 sekúnd ako má a potom z ničoho nič vypne a hodí ma späť do úvodného menu filmov. Najprv sa tvári, že načítava, aby sa o pár sekúnd načítané vrátilo do východzej pozície.

Prosím hrozne moc o radu, pomoc. Aj ja patrím medzi Kodi nadšených panicov a nevylučujem (ba priam pripúšťam), že som tomu na vine aj ja a niekto skúsený by túto otázku ani nekládol. Takže prosím toho skúseného, aby mi dal nejaký nápad na riešenie, pretože som už zúfalý. Moc ďakujem každému...  
Co se deje se Sosacem je toho tady od vcera dost. Hledej.
Super, ďakujem, teraz som už najskôr hľadal, ale nedopátral som sa, či to má priamo súvis aj s celým Kodi. Pretože sosáč je jedna vec, ale Kodi, ktoré sa tvári, že nie je pripojené a pritom sa samé usvedčuje, že má šťavu, je vec druhá. Alebo nie? Ešte raz vďaka.
Zaregistruj se tady http://www.streamuj.tv/?affid=230177 , přihlaš se a zaplať premium účet. Pak si otevři v Android Boxu - Sosáč a v jeho nastavení zadej Nick a heslo do Steamuj, tak tě to půjde. Bez zaplacení nemáš šanci.
A proto nemám Android - většinou jsou popisy skeptické a málokomu na něm Kodi chodí dobře (ti možná nepíší).
Ty doplňky co jsou připojeny na nyní placenou službu zhruba po minutě končí přehrávání, to už tu popsali.
Takže s funkcí Kodi na Androidu neumím pomoci, s funkcí sosáče a streamcinema třeba tady:
http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-nefunk...1#pid26361
Nemam Android rovnez moc rad, ale na KIIIPro s OS Android 7.1.1 Nougat funguje TV Center (custom kodi) naprosto bezproblemove :-)