XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Rpi3 nenabehne-error
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím, mám taký problém s malinou. Nedá sa spojazdniť. Pri zapojení nabehne iba toto. Skúšal som libreelec preinštalovať ,ale nepomohlo. Máte nejakú radu ako na to? Budem povďačný.
Toto me delala vadna SD karta...
Kartu nemám voľnú poruke tak skúsim zajtra ešte. Díky
Vidím v podpisu, že máš 3x RPi 3B. Takže nemáš 3 SD karty a nemáš v provozu další LibreElec?
Včera o takom čase ako som písal som nemal. Jedna prave bola v prevádzke na TV a druhu mám ako "NAS" s HDD a prehrával sa z neho film.
Takže bola to karta,som rád...
Ahojte.
Poprosím o radu ako riešiť zamrznutie rpi3.

Minulý týždeň som pozeral youtube, SC.
Najprv som potvrdil video a než sa načítalo chcel som video zmeniť a pri pokuse stlačiť šípku nazad v YATSE mi rpi zamrzlo.
Ked sa nerozdíchalo ani po 10 min. odpojil som od el. siete a následne zapojil  - rpi naskočilo (svietili kontrolky červená na pri a zelená na hifiberry) no na vstupe do TV nebol signál.
Signál v prvom prípade naskočil až ked bola odstavená el. energia z dôvodu opravy na strane elektrární a v druhom prípade to naskočilo až po zapojení na tretí krát.
 
Ďakujem.

rpi shopu som dostal takúto odpoveď:
Můžete zkusit zakázat neoficiální doplňky KODI, novou čistou instalaci operačního systému, jinou paměťovou kartu a nebo jiný napájecí zdroj.


Pokud narazíte na hardwarovou chybu, můžete uplatnit reklamaci.
Ta doporučení zní rozumně, zkoušel to?
Zamrzne Raspberry nebo jen gui? Při zamrznutí gui se připojím pomocí ssh a rebootnu systém. Takže se zaměř na tohle. Každopádně pokud restartuješ odpojením ze sítě, viděl bych to na HW problém buď v TV nebo Raspberry. Na Raspi by ti měla u červené problikávat i zelené, první bych to testnul bez přídavného HW tj, hifiberry. To co ti napsal ze shopu je blbost, max. bych ještě připustil napájecí zdroj.
Možná hloupost, ale tuším od verze 17.xx (Krypton) má v sobě systém při potížích jakousi "samorestartovací" funkcionalitu (u dřívějších verzí jsem toto chování nezaznamenal) ... Pokud dojde k zahlcení / zatuhnutí RPi, stačí když několikrát stlačím na DO například "OK", stroj se následně restartuje i bez vypnutí ze zásuvky ... 
U HTPC jsem toto nezkoušel, neb tam k ničemu takovému nedochází - uff, až nyní když toto píši si uvědomuji, že Kodi a HW v HTPC fungují naprosto spolehlivě a bez problémů (jak si člověk na to rychle zvykne a bere to jako naprostou samozřejmost) 9   
Asi to v některých extrémech platit nebude, ale já jsem u Kryptonu a RPi na zdroj v zásuvce nemusel ještě sáhnout. Reboot přes síť používám také (pokud mám po ruce mobil)