XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Exodus
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4
Imperia47: Díky moc.
Mel bych dotaz, ktere poskytovatele nechat v nastaveni zaskrkle? Kdyz jsou vsechny, vyhledavani je moc dlouhe. Kolikrat i pres minutu. Ma nekdo typ? Diky.
Mám vše zaskrtnute jak bylo od instalace doplnku, ale asi po 10-15 sec. dám ukončit hledani a pak vyberu odkud přehrávat.
V nastavení zkráceni doby hledání nefunguje.
Mne to nastavenie nefungovalo v kodi 16 s raspberry 1. Teraz mam raspberry 3 a kodi 17 a to nastavenie mi funguje, t.j. po 15 sekundach to skonci. Okrem toho mozes kedykolvek dat enter a vyhladavanie sa stopne a vrati Ti vysledok do stlacenia enter.
Inak kvoli tomu sa zobrazuju ti posledni provideri, aby si vedel koho zakazat.
Ted jsem si nainstaloval Kodi 17.1, nainstaloval jsem Exodus a u serialu Lifo on Mars, kde mi vzdy bezne nasel x zdroju v HD kvalite ted nenajde ani jeden. Pouze SD. V nastaveni mam vybrane vsechny poskytovatele. Drive vyhledavani trvalo i minutu. Ted cca polovinu. Je mozne, ze je problem na strane doplnku?
V nastavení doplňku Exodus je přímo Time-out , mám nastaveno 15 sekund. (v praxi prostě to co má smysl za zdroje najde ihned max. do těch 15ti sekund)
Zdravím. Nainstaloval jsem Exodus a mam jednoduchý dotaz. Jsou tam filmy pouze v původním znění, respektive dá se tam najít něco českého? Díky za reakci.
cesky asi ne ale titulky pustis temer ke vsemu
Ano titulky jsem viděl. Ok dík za odpověď
mám dva Android boxy, jeden z Kodi 16.1 a druhý s Kodi 17.. neviem ani za boha rozchodit na Kodi 17 aby fungovalo v exoduse vyhľadávanie - nefunguje ani v jednej sekcii.. Na Kodi 16.1 som nemusel nič nastavovať slapalo hneď - môže niekto poradiť?
Ak by náhodou niekto chcel našiel som Exodus 4.1.02

[attachment=2970]
zkousel jsem instalovat na rpi3 libreelec 8.0.2 a nejde instalovat
ja som skušal na Win 7 a aj Win 10 - Kodi 17,5 a mi to išlo v pohode nainštalovat
Exodus dnes aktualizovaný na verziu 4.1.03    4
Jede.
EXODUS aktualizovaný na verziu 4.2.01 (New 30.12.2017)  4 
Nefunguje mi prehrat HD kvalitu vo win7. Poskytovateľov mi nájde, keď dám prehrať, preskočí mi prehrávanie na SD poskytovateľa a ani bohovi HD prehrať. dík
Nemáte někdo zip na Jarvise?Asi hledám blbě.
-Tak už jsem to dal dohromady.
Takže  EXODUS sa nám povýšil  na verziu 5.0.0

[Obrázek: exodus2.jpg]
Stran: 1 2 3 4