XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Kde přehrávat filmy přes premium účet?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den,mám zaplacený premium účet na Streamuj.tv a Sosáč mi funguje v pohodě,ale mám jiný dotaz.Kde si všude můžu přes tento účet přehrávat filmy na internetu? Nemůžu nic najít.Našla jsem jenom stránku "Tv,prehraj.me."
ale tam mi nejdou přihlašovací údaje. Děkuji za tipy
V podstatě pouze ze stejné IP adresy.
Předpokládám, že máš internet doma a máš třeba "malinu" Tak můžeš používat KODI na domácím PC a tu malinu. Máš-li na stejné domácí síti, tzn. za svým jedním modemem router a máš to rozvedené kabely, můžeš si Sosáč přehrávat na té své síti třeba na pěti zařízeních, pokud je budeš mít.
Ale nejde, abys to jednou koupila a myslela si, že ty to budeš používat třeba v Praze, rodiče v Poděbradech a sestra v Brně. To už nejde, tam už budou mít jinou IP adresu.
Děkuji za odpověď ta se mi taky hodí,ale já myslela,bez Kodi a bez Sosáče kde se dá přehrávat. Tam u toho placení je napsáno "Streamuj.tv premium slouží k neomezenému sledování videí na streamuj.tv a na všech webech, které používají přehrávač streamuj.tv"
No a já nevím na jakých Webech.Děkuji
Já si myslím, že bez Sosáče ( doplněk ) se to přehrávat nedá. Ale on se jistě někdo najde, kdo to bude vědět.
Také mi tohle není jasné, jak vyhledat stream, který sosáč vyhledat umí. Vtip bude asi v tom (cituji help):

Po registraci a zaplacení nemůžu najít video, na které jsem chtěl/a koukat...
Veškerá videa nahrávají uživatelé. Při uploadu mají možnost označit video jako veřejné (viditelné a vyhledatelné na streamuj.tv) a nebo soukromé, ke kterému musíte mít odkaz od uživatele, který k nám video nahrál. Soukromá videa nejsou zobrazena na streamuj.tv a ani je nelze vyhledat. Uživatelé si soukromá videa často vkládají na své webové stránky, ze kterých jste se k nám pravděpodobně dostal/a. Musíte toto video spustit přímo na stránkách uživatele, který k nám video nahrál, budete je mít pravděpodobně uložené v historii prohlížeče.


A tím bude asi také ošetřena právní stránka streamování. Ze stránky http://www.streamuj.tv/videos se na něco dostanu ale nevyhledám...
Tak to jo,já myslela,že to třeba patří k nějakému serveru,kde si lidé pouští filmy oline přes internet.Některé jsou zdarma a některé se musí platit. Jako např.https://sledujufilmy.cz/ nebo něco podobného.Tak díky

Pak mám ještě zaplaceno na Webshare.cz abych mohla přehrávat v Kodi Stream Cinemu,ale zároveň na tom Webshare bez Kodi ten film najdu a můžu i stáhnout. Tak jsem myslela,že to jde i na tom Streamuj.Tak díky
Tak někdo napsal, že sosáč má svůj vlastní WEB (sosac.tv který jsem nikdy nehledal) a opravdu - udělal jsem si registraci (nesouvisí s účtem na streamuj.tv) a tam jde spustit filmy z Premium účtu na Streamuj.tv.
Aspoň mně to po spuštění hned poznalo, že mám Premium účet, objevil se vlevo nahoře ve spouštěném filmu, a přehrávání funguje (z PC, kde jsem ten účet kdysi dělal, asi pozná automaticky IP adresu nebo název).
Ještě jsem nezkoušel z jiného domácího počítače, jestli mne pozná i tam.
Takže dnes, kdy doplněk Sosáč v Kodi nefunguje - sláva...
EDIT: Pokud tě nepozná, přímo v obraze je vstup do přihlášení na Premium.