XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary MOD V2 - KODI 18 (Leia)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
Čau pánové prosím vás můžete někdo poradit který soubor editovat k nastavení rolujícího textu při přehrávání rádia se mi motá dohromady text názvu alba a názvu stanice. viz přiložené foto díky. https://imgur.com/cfAr5dI
Dobrý den, právě jsem začal zkoušet tento skin, Estuary MOD V2. A stále nemohu přijít na to, jak v hlavní nabídce spolu s widgetem a náhledem videa zobrazit panel informací k označenému filmu na levé straně obrazovky. /viz.obrázek/, tak, jako je to ve skinu Estuary Stream Cinema. Je tato funkce v Estuary Mod dostupná? A jak jí případně "odemknout"? Děkuji.
[Obrázek: 6232121323559277.jpg]
Kde prosím nastavím aby mi ukazovalo hodnotenie?
Nastavenie/Prostredie/Vzhlad/Konfigurovat vzhlad/Vseobecne/Zvolte si typ hodnotenia.../Hodnotenie
Ahoj, viete poradiť ako zapnúť počítadlo poradia filmov/seriálov v zoznamoch v tomto skrine? Neviem to nájsť ? V originál estuary to išlo automaticky
(21.10.2019, 12:54)rohlík39 Napsal(a): [ -> ]Dobrý den, právě jsem začal zkoušet tento skin, Estuary MOD V2. A stále nemohu přijít na to, jak v hlavní nabídce spolu s widgetem a náhledem videa zobrazit panel informací k označenému filmu na levé straně obrazovky. /viz.obrázek/, tak, jako je to ve skinu Estuary Stream Cinema. Je tato funkce v Estuary Mod dostupná? A jak jí případně "odemknout"? Děkuji.
[Obrázek: 6232121323559277.jpg]

Taky hledám a nemůžu najít. 8
No, na detaily Estuary MOD V2 si už nepamatuji, ale myslím, že tuhle funkci mít nebude. Ta byla vytvořená přímo pro Estuary Stream-Cinema.
: Díky za info. Asi to tak bude. Hledal jsem tuhle funkci i v jiných skinech (Aura MOD, Arctic Zephyr 2) a taky to neumějí (nebo jsem nenašel). Takže asi opravdu jen Estuary Stream-Cinema.
No tak ty některé jiné (ne Estuary style) skiny tam ty informace zobrazují, jen ne ve "vysouvacím" panelu.
Zajed na widget filmu podrž na něm dlouze OK a vyjede ti menu zvol informace.
To dlhé podržanie ,,ok" záleží od konkrétneho zariadenia a jeho diaľkového, niektoré diaľkové majú priamo tlačidlo na kontextové menu; niektorým funguje dlhé stlačenie ,,ok"; a tie ostatné sa dajú vyriešiť pomocou keymap editoru, kde sa dá nastaviť kontextové menu alebo rovno aj info o filme na nejaké iné tlačidlo (farebné tlačidlá alebo aj čísla)
Stran: 1 2 3