XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Jak správně zaplatit Kodi?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
zdravím všechny. Potřebuji radu, která nebude technická,a le odpoví mi někdo . jako naprostému laikovi. Dostala jsem Kodi - sosáč. Zapojili mi ho do TV cca před půl rokem. Už se v něm celkem orientuji a vím, že se na něm pouští filmy a neustále se aktualizují např., o nové seriály. Asi před měsícem se ale stalo to co jsem si již tady přečetla. Po cca 1 minutě přestane film hrát. Vím proč....potřebuji zaplatit poplatek....a ted můj problém....Netuším odkud se kodi vzal, nevím kde na streamuj.cz ho zaplatit, jaký uvést symbol, aby se vědělo, že to patří k mému kodi a jak to pak následně zprovoznit na své TV. Prostě potřebuji krok za krokem vědět co mám kde udělat. Poradí mi někdo, prosím? Dííky.
Evo, používej hledání, takovou tu ikonku lupy s nápisem Hledat v horní liště, případně UTFG. Pak nebudeš pokládat takovéto otázky.
Pokud bys to udělala, jistě by jsi záhy našla toto - http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-nefunk...A1en%C3%AD
Daleko lepší možnost je si zaplatit Stream Cinema - stačí vyzkoušet za 59 na mesic a k Sosaci se jiz nevratite. Predplatne je ne webshare.cz.
Dobry den, mam prosbu, kamarad mi rekl o cinemastream (drive jsem pouzival sosac). Rekl mi, ze si mam zaolatit na webshare rocni predplatne a pojede mi cinemastream, tak jsem tak ucinil, ovsem kdyz jdu v kodi na cinemastream a zadam prihlasovaci udaje, tak mi neprobehne autorizace. Prihlasovaci udaje zadavam spravne, presto mi to nejde. Zaplatil jsem na spravnel serveru nebo jsem udelal chybu jinde. Predem dekuji za odpoved.