XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Emulátor Her s příponou *.nes
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Ahoj nevíte někdo jak zprovoznit na Openelec 6.0.1 nějáký emulátor pro staré hry? Koukal jsme na internetu a co jsem zkusil tak nefungovalo. Neřešil toto někdo? Nebo jestli mě alespoň někdo nakopne? :-)

Předem Vám děkuji
Rossi D: Díky.. Toto → Internet Archive ROM Launcher to by mohlo být ono.. Až budu doma tak to zkusím :-) Mohl bych ještě otázku? Vím že se to sem nehodí, ale ať nemusím zakládat nové téma.. Když jsem si chtěl pustit fil přes doplněk ONLINE SOUBORY tak se stalo z jednoho serveru šel obraz a nešel zvuk. Předpokládám že asi kodeky - Ty se asi nedají nějak aktualizovat že? Krom MPG2.. Vím že mám asi otravné dotazy, ale raději se zeptám.. :-)
Rossi D: tak jsem to zkusil a ani jedno není to co já potřebuju. Já potřebuju doplněk ve kterém budu moct otevřít retro hry ( mé vlastní ). nevíte někdo? nesetkal se stím někdo?
A co zkusit tohle?



Sám to provozuju a je to paráda...
To prvni nejak nejede?!?
Video ti běží, ale ty první 3 odkazy jsou nemocné :)
Protoze to odnekud kopiroval a jeste nesmyslne cpal do CODE?!?
CODE má svůj význam, externí linky se do něho dávají...
Nejsme na warforu, CODE se pouziva na kod, odkazy bud pres URL nebo proste obyc (system si je sam zdetekuje jako odkazy). Proc bych si mel jako trotl vykopirovavat odkazy z CODE, kdyz muzu jinak rovnou kliknout? 71