XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Základní konfigurace Tvheadendu pro IPTV (MPEG-TS stream)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3
 Tak ony by ty scripty nebyly nijak složité. Jedním by sis načetl playlist a podle něj vygeneroval lokální verzi, kde bys nahradil adresy steramů voláním druhého scriptu (streameru) - adresu tohoto steramu bys vložil do Automatic Network v Tvheadend. Ve streameru bys použil ffmpeg (nebo podobnou aplikaci), který dokáže obsah streamu naměrovat na stdout. Streamer by pak, podle parametru volání (nejspíše názvu kanálu) hledal odpovídající stream v načteném playlistu. Tu lokální verzi bys nemusel generovat často, záleží na to, jak často se mění kanály v playlistu. Ale stažení playlistu bys musel dělat pokaždé, když bys přepínal kanál - předpokládám, že nevíš, jak často se mění adresy streamů a zda to je v nějaký pevný čas? Tohle napsat by asi nebyl problém, dva scripty, v každém pár řádků + ffmpeg, wget, grep, ...
: mám adresu playlistu, kde se občas mění adresy streamů. Takže nemá smysl stahovat playlist místně a pak řešit změny ručně.

: promiň, ale s tímhle už si mimo moje schopnosti. Chápu jak to myslíš, ale tohle opravdu nebudu schopen bez cizí pomoci realizovat.
Tak ono je to skutečně jen pár řádků. Nebude to nic sofistikovaného, až si najdu čas, klidně ti to napíšu. Jen musíš zařídit, abys měl v systému ffmpeg.

Abych se vyhnul nějakým složitým řešením a zjišťováním, jak často a kdy se ty adresy streamů aktualizují, bude to číst ten zdrojový playlist při každém přepnutí kanálu. To by možná mohl být potenciální porblém. Ale vyzkoušíme a uvidíme.
: to budeš moc hodnej tohle bych asi určitě nezvládl. Moc díky. 
Myslím, že načtení jednou denně bude bohatě stačit, tak často by se to měnit nemělo.
.....
-----
Nezapmněl jsem na tebe, jen jsme se k tomu ještě nedostal. Sorry 10. Připomínku jsi smazal, znamená to, žes to už vyřešil?
: ahoj, nevyřešil, ale zpětně mi přišlo blbý se připomínat.
Děkuji za skvely navod v prvnim prispevku, ale potreboval bych poradit. Pridal sem si do Tvheadendu stream, presne podle navodu a porad se to bufferuje, pritom pres doplnek IPTV Simple client to jede plynule. Je na to nejake reseni?
Chapu spravne ze manipulace s advancedsettings.xml je mi k nicemu, kdyz to poustim pres PVR TVHeadend client?
Predem diky za kazdou radu.
Stran: 1 2 3