XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Stream-Cinema
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Do repozitáře byla umístěna nová verze.

Verze 1.9.16.i
- opravena chyba funkce Reboot z vnitřní paměti (Android)
- rozšíření vyhledávání Kodi o Radio

Nová verze 1.9.16.i už se objevuje v aktualizacích Kodi. Je v ní opravena chyba funkce Reboot z vnitřní paměti. Mohli byste to prosím zkontrolovat a dát zprávu, jak to dopadlo? Díky.
prosím tě, když nemám v položkách hlavní nabídky povolené Filmy, tak se mi nezobrazí v Stream - Cinema widget menu stream cinema i když ho mám povelené v hlavní nabídce> Strema Cinema> widget menu SC povoleno. Musí být povolená nabídka zobrazení filmů aby se menu ukázalo.
Mám povoleno jen SC, Rádio, televize...filmy a seriály mam povoleny z knihovny ne ze skinu SC. Mohl by jsi to případně opravit? Doufám ,že jsem to napsal srozumitelně...
Provozuji na Androidu, kodi 17.6 a poslední verze skinu "i"
děkuji
Na Win10 a Kodi ze Store jsem tuhle popsanou chybu verze 1.9.16i zkusil navodit. Skin funguje stále dobře a zobrazuje v hlavní nabídce co má.
Android vyzkoušet nemohu.
Popsal jsi to dobře, Díky moc. Chyba tam opravdu byla. Omlouvám se, ale tohle fakt nemám fakt šanci otestovat. Těch kombinací nastavení je opravdu hodně vysoké číslo. 6

Bude to chvíli trvat, než se to propasíruje přes repozitář.

Budu tyto verze, kde jde pouze o opravu chyby, a kde žádná nová funkce nepřibude nebo neubude, číslovat zvlášť. Takže teď je to 1.9.16.i1.

Týká se to filmů Stream-Cinema. Když je vypneš, tak ti zmizí Stream-Cinema Menu.
Ano. Ne tedy položka Filmy ale položka Film Stream-Cinema. Pak také.
dekuji
mas pravdu Filmy SC


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
Ahoj,skin nejde nainstaloavat na kodi Leila nightly pise zavislost na xbmc.qui verze 5.12.0 nemohla byt vyresena.
Dik
No, to skutečně nepůjde. Ta verze, na kterou ho instaluješ, je sice Leia, ale má GUI engin z Kryptona. Je to hybrid a pro takové prostě ten skin není.

Zeptám se tě. Máš pro to instalovat si nightly build v době, kdy už existuje beta verze Leia, nějaký rozumný důvod? Pokud ano, tak si v takovém případě jistě poradíš i s tou závislostí (addon.xml). Jen tě upozorňuji, že ti na to, jak ti bude skin pro Leia upravený pro xbmc.gui 5.12.0 fungovat v nighly buildu, nedávám žádnou garanci. Z vlastní zkušenosti vím, že ti řada věcí nebude fungovat a řada bude fungovat naprosto nevhodně. Nerozumíš-li tomu, co jsem v napsal, tak máš už jen dvě možnosti:
  1. opusť myšlenku provozovat nightly build a chceš-li nutně Leia, nainstaluji si tam build, která má xbmc.gui 5.13.0. tedy nějakou standardní alfa/beta instalaci, samozřejmě nejlépe tu poslední,
  2. zapomeň na to, že si do tohoto nightly buildu naistaluješ skin pro Leia a nainstaluji si tam skin pro Krypton, opět ti ale nedávám žádnou garanci...

Díky za odpověď, poradíš kterou verzi Kodi 18 mám nainstalovat aby mi šel skin Stream Cinema a Skylink Live?
Díky moc
Pro Windows 10 z https://kodi.tv/download najít Windows a doklikat až na Pre Release a tam si vybrat poslední Beta verzi. U LibreELEC já vždy aktualizuji přes LibreELEC addon, ale ty máš Beryboot, a to já nevím, jak to funguje tam. To si asi najdi u někoho, kdo to také používá nebo jdi na jejich fórum. U OpenELEC podobně, podívej se na jejich stránky.

Zásadou je, ve fázi alpha/beta a zejména beta, používat pokud možno poslední verzi. Ale záleží to samozřejmě na zkušenostech někoho, kdo ji už použil. Takže na to ti přesnou radu nedám, to si musíš na fórech zjistit. Používat nightly buildy by měli jen ti, kdo to skutečně potřebují a vědí co tím riskují. Nightly jsou výsledkem okamžité práce, zkoušení, testování a pokusů. Jeden den tam nějaký funkce je, druhý není. Jeden den něco funguje, druhé den ne nebo to funguje jinak. V alpha a ještě více v beta by však už měly být funkce víceméně všechny a pouze se testují, opravují chyby, případně doplňují nějaké nedostatky. Pravda, občas se může stát, když se nepodaří odstranit nějakou chybu nebo se zjistí, že je těch chyb tolik, že se to už v rozumném čase opravit nedá, a funkce je vyřazena. Je to výjimečné a většinou se to děje u alpha. Takže raději se snaž nighthly buildům pokud možno vyhnout. Zejména, pokud už v té chvíli existuje alpha nebo beta.

Ok, děkuji moc za odpověď.
Omlouvám, se, jestli to tu někde je popsané.
Mám pod kůží zažraný vzhled Confluence, nicméně bych rád zkusil vzhled Estuary ve vaší verzi.
Ale nepřišel jsem na to, jak zvolím ve popisu filmů (Typ Zobrazení---) hodnocení filmů.
U Confluence se po zvolení typu zobrazení -- Fanart - zobrazovalo hodnocení filmu (asi Csfd)
a dále jak lze posunovat informace o filmu.
Děkuji

Reboot z vnútornej pamäte u mňa už funguje, skvelá práca, ďakujem
U mě taky OK. Díky.
Posun děje i zobrazení hodnocení (rating) se zapne v nastavení skinu na záložce Obecné. Jen v poslední verzi pro Kodi 18.x Leia, tedy 2.0.12.a1, je chyba a zobrazení hodnocení nefunguje. Brzy to opravím.
Do 2. příspěvku tohoto vlákna byla umístěna nová verze Estuary Steram-Cinema pro Kodi 18.x Leia

Verze 2.0.12.a2
- opravena chyba zobrazování hodnocení (ratingu)
JiRo: posílám návrh na vylepšení PVR v Leie z vedlejšího fóra již brzy bude kód dostupný 4

https://imgur.com/a/1PMffu8
Jo jo, v Leia je zásadně přepracováno GUI PVR Live TV rozhraní, takže s tím lze dělat plno věcí. Je to hezké...
JiRo: a ty už si taky předěláváš Easy do Leia?
No, v podstatě se už Easy nevěnuji. Většinu z toho používám v Estuary Stream-Cinema. A u Estuary pro Leia vlastně zas tak velké změny nejsou. Většinou tam přibyly nové možnosti (PVR), ale pokud je nevyužiješ, tak jsou vlastně Estuary pro Krypton i Leia stejné.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33