XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Stream-Cinema
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
JiRo: stáhl jsem a vyzkoušel a letmo projel a pozapínal vše a myslím že ti chybí popisek u Seriálů - Nově přidané části. Jde o popisek nad widgety....Tahle fičura se mi líbí kde je definovaná? Rád si jí k sobě přidám
A ty příznaky dole po najetí na widget by mě zajímaly 1

Ahoj,
jde nějak přenést z jednoho Kodi do druhého poslední sledované seriály?
Díky moc.
 Poslední sledované (filmy a seriály) jsou uložené v cache addon SC. Teoreticky by soubor s cache přenést šel, ale negarantuji, co se stane, takže bych to raději nedoporučoval. Možná by se k tomu mohl vyjádřit .
Ok, díky moc.
to si vyres pres trakt.tv mas to jednodusi...v trakt.tv si oznac vse cos videl a po autorizaci na druhem kodi se ti to vse oznaci
už ten trakt.tv funguje stabilně bez výpadků?tenkrát jsem ho měl a byly s tím problémy....
jo vím a mám ale mne se jednalo o poslední sledované seriály. Pomohla rada od překopírovat cache addon SC.
:
synchronizacia medzi boxami (naposledy videne) sa da preniest cez cache subor z SC. Nic sa nestane, ked sa to prekopiruje, ale toto je len jednorazova zalezitost. Odporucam radsej pouzivat trakt.tv na synchronizaciu videnych filmov/serialov.

:
ono to z casu nacas zahapruje, ale celkom dost rychlo to opravia. Poslednych X mesiacov som nebadal ziadne problemi a pozuzivam ten plugin v pohode. Dokonca ako VIP som si pozeral komplet statistiky, ktore sa doteraz vzdy generovali tak dlho, ze mi ich ani nevygenerovalo a teraz to bolo vsetko na pockanie ... mozno na to spravili cache, ktoru naplnaju nejakym scriptom, ale mal som tam aj filmy/serialy ktore som pozeral v ten den ... takze podla mna to teraz fici v pohode.
Pri pouzivani vzhledu Estuary SC neni potreba stahovat knihovnu filmu a serialu a nasledne neni nutne ani scrapovat videa? Postery i fanarty se stahuji primo pri nacitani widgetu? Dosplnek SC jsem nastavoval dle videa, ale ted mi pripada, ze stahovani knihovny ani scrapovani nrbylo potreba pri ppuzivani tohoto vzhledu...
Ano, hlavní motivací pro vznik tohoto skinu bylo používání widgetů pro filmy a seriály z SC addon bez toho, aby se musely ukládat do knihovny.
a pokud uz knihivnu oscrapovanou mam, budou se postery a fanarty nacitat rychlej z vnitrni pameti? Nebo to takhle nefunguje a proste to pokazde nacita z netu? Mam radsi knihovnu smazat a uvolnit misto v zarizeni?
Data widgetů SC jsou získávána přes addon SC. Většinou se nestahují z netu, protože addon má svoji cache a z netu se tedy stahuje realitivně jen velmi málo dat. V tom problém není. Ten je hlavně v tom, že získávání dat pro widgety přes addon přeci jen trvá přeci jen déle, než když se data pro widget berou z knihovny. V prvním případě to dělá addon sám (je napsaný v pythonu) zatímco v druhém případě se o to starají přímo nativní funkce Kodi. Je to prostě v tom druhém případě rychlejší. To zpomalení se ale významně projeví  pouze při startu Kodi, kdy se kromě jádra Kodi spouští postupně všechny další addons, takže inciální obnova (načtení) widgetů trvá viditelně déle. Záleží samozřejmě, kolik si jich zapneš. Jinak pak, při běžném provozu už většinou žádný zásadní rozdíl není. Je to o něco pomalejší, to jistě, ale nijak zásadně.

Nechci ti radit, aby si přestal knihovnu používat. Má to samozřejmě i své výhody. Především je to jednotné zpracování a prezentace, pokud kromě SC máš i nějaké jiné (hlavně lokální) zdroje filmů a seriálů a pak možnost využití dalších funkcí, které jsou na knihovnu navázány. Co se týče dat, tak smažeš-li knihovnu, zase tolik neušetříš. Největší objem zabírá obrazová cache, a ta se vytváří i pro SC. Jediné, co se sníží je asi zátěž procesoru a možná také počet diskových operací, ale to poslední je jen spekulace, pro kterou nemám žádná tvrdá data.
Sorry, za mozno blby dotaz, ale ako rozchodim cast s trailermi, ktory addon musim mat nainstalovany?
Mam MiBox3.
&  Jo jo, přesně. Jen je třeba instalovat poslední upravenou verzi http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-plugin-pro-prehravani-cz-sk-traileru?pid=47868#pid47868, kam jsem přidal nějaké další odkazy. Podmínkou je mít instalovaný Youtube addon, ten najdeš ve standardním repozitáři  Kodi Add-on Repository.
Připravované novinky

Blíží se pomalu doba, kdy Kodi 18 Leia přejde do finální podoby, tak abyste viděli, že se neflákám, stručné info o připravovaných novinkách.

Připravuje se addon pro HBO GO, který otevře možnost sledovat HBO filmy a seriály na Kodi. Jsou v něm k dispozici zajímavá kousky a tak jsem se rozhodl, že ho doplním do Estuary Stream-Cinema. Addon je k dispozici pouze pro Kodi 18 (DRM, VideWine), takže je možné s ním počítat pouze pro skin této verze Kodi. Nebude to hned, protože autoři addon zatím k jeho finální verzi nepostoupili a tak je možné, že těch změn v něm bude ještě plno a tudíž se vyplatí počkat, aby nebylo třeba funkce skinu následně upravovat.

Přibyl nový addon pro internetovou televizi TV Mall, zatím je také v jistém stavu rozpracovanosti, ale oproti zmíněnému HBO GO se dá celkem dobře využívat. Připravil jsem pro něj také pár widgetů a protože jsem měl v plánu už dříve vyrobit widgety pro více internetových TV, dal jsem se do toho. Plán je takový, že bude existovat skupina Internet TV, a bude možné si vybrat vždy jedno zobrazení pro widgety zvolené TV nebo zobrazení vybraných widgetů všech TV, nazvaného Favorites. Zobrazením Favorites získáte rychlý přehled o všech nejnovějších videí ze všech internetových TV:
[attachment=4501]
Každá internetová TV pak bude mít vlastní sadu widgetů, kde budou ty nejzajímavější z její nabídky:
[attachment=4502][attachment=4504]
Předpokládám, že celá skupina bude mít jen jednu položku v hlavním menu, ve které se bude moci mezi jednotlivými widgety přepínat. Tuto část nemám ještě celou dokončenou, respektive ji mám vymyšlenou pouze pro případ ovládání přes DO. Teď se tedy ještě zabývám tím, jak to zaonačit, aby to bylo funkční pro myš, případně dotykovou obrazovku. S tím souvisí má první otázka. Momentálně mám připravení řešení pro Aktuálně, Seznam, Stream, Mall, iDnes a Playtvak. Bude zájem do této skupiny zahrnou ještě nějakou další Internetovou TV? Další případná otázka by se mohla týkat toho, widgety kterých pořadů chcete u jednotlivých TV mít. Bude-li mít někdo zájem o nějaký pořad, klidně napište a sejde-li se takových žádostí víc, widget přidám.

Další téma se týká času, kdy bude nejvhodnější přejít na verzi skinu pro Kodi 18. Teď je to tak, že skin pro verzi 17 je k dispozici v repozitáři, skin pro verzi 18 pouze k ručnímu stažení zde na fóru. Jak jsem už dříve napsal, v jisté chvíli to otočím, tedy do repozitáře se dostane verze pro Kodi 18 a verze 17, tedy její poslední verze, skončí zde na fóru. Zatím je ještě brzo, plánoval jsem to vyměnit až po vydání finální verze Kodi 18. Nyní je venku Beta5, RC1 byla snad zrušena, takže by měla následovat RC2. Podle zatím známého plánu je to snad poslední kandidát a pak bude následovat finální release. Nemám bohužel šanci zjistit, kolik uživatelů skin používá, podle odhadu z předchozích stahování to bude něco kolem 600, verzi pro Kodi 18 si stáhla asi tak 1/5. Myslím, že je tedy na překlopení verze v repozitáři ještě brzo.
Super prace. Osobne se moc tesim na novinky.
Predem se omlouvam, protoze jsem kodi zacatecnik a nejsem si zcela jisty, jestli muj problem patri do tohoto vlakna, ale mam pocit, ze ano.

Problem spociva v tom, ze u me nefunguje spravne oznacovani zhlednutych polozek, at uz automaticky, ale i pri rucnim oznaceni polozky - polozka se proste neoznaci jako zhlednuta. Jedine, co funguje, ze si v trakt.tv na webu oznacim rucne jako zhlednute a pote synchronizace s kodi zafunguje. Postup bych si predstavoval presne opacny:)
snad je to popsane srozumitelne.

debug log jsem nahral sem (je to trochu delsi, netusim, v jakem miste hledat chybu:/)
Pouzivam skin Estuary stream-cinema 2.0.12.a2

Jinak moc dik za super praci!
Skin žádnou aktivní roli v označování zhlédnutých filmů nemá. Pouze tento stav zobrazuje. Pro většinou zobrazení (až na dále uvedenou výjimku) by to mělo fungoval, pokud ne, tak se prostě ten příznak v Kodi nebo addon nenastaví správně nebo ukončíš sledování před limitem, po které se film/epizoda jako sledovaný má nastavit.

Jen případě widgetů (přehledů na hlavní stránce) zobrazení z addon Steram-Cienma se příznak sledování neprovádí korektně, protože se z addonu Steram-Cinema správně nepřenese do skinu. S tím se ale teď nedá nic dělat. Tak to prostě (ne)funguje.
(11.11.2018, 11:57)forsajd Napsal(a): [ -> ]http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-plugin...eo.trialer
(11.11.2018, 12:47)JiRo Napsal(a): [ -> ] &  Jo jo, přesně. Jen je třeba instalovat poslední upravenou verzi http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-plugin-pro-prehravani-cz-sk-traileru?pid=47868#pid47868, kam jsem přidal nějaké další odkazy. Podmínkou je mít instalovaný Youtube addon, ten najdeš ve standardním repozitáři  Kodi Add-on Repository.
Dakujem pani, presne toto som potreboval.
Super práca s týmto Skinom.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33