XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Stream-Cinema
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Taky jsem se divil, ze dorazila aktualizace, obzvlaste po predchozich prispevcich :). Par veci sice nefunguje, jako treba, ze oblibene se mi objevi v menu vzdy az po chvili a stream cinema na hlavni obrazovce ukazuje ze neni momentalne dostupné a objevilo se tam nějaká volba filter, ktera nejde dat pryc, nebo jsem na to alespon neprisel. Ale kazdopadne tomu fandim ze se to nejak pohlo. Pridalo se tam docela dost veci :).
Viem nejako dostať položky zo Stream Cinema do iného skinu ? Mne vyhovuje Estuary, ale rad by som mal aspon Filmy a Seriály priamo dostupné..
to jaydoo- pokud Ti vyhovuje Estuary/Stream Cinema skin, hodně podobný, ale daleko více osobně přispůsobitelný skin je  tento. https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-estua...di-18-leia + ukázka zde https://imgur.com/a/TZ1PF#nSKtYYe  Jen si s ním musíš pohrát, a nastavit dle svých osobních preferencí. Pokud se Ti to podaří, rozdíl mezi ním a např. Stream Cinema téměř nepoznáš.
Patrně někdo do repozitáře vložil data skinu Estuary Stream-Cinema, která neodpovídají jeho poslední funkční verzi. To je jak vidno další důvod, proč bude lepší, když se skin z repozitáře stáhne. Do doby, dokud se jeho správy neujme někdo, kdo tomu rozumí, bude skin v repozitáři spíše pro zlost.
- Jaká byla posledni tebou upravovaná verze? Tady jsou "f" až "i" http://kodi-czsk.github.io/repository/re...am-cinema/
Nastastie som si obnovil Coreelec zo zalohy a vypol automaticke aktualizacie takze uz to mam v poriadku.

Otazka ale je v akom to je stave teraz? 
spominas ze niekto vlozil chybne data do skinu, to tam ma pristup ktokolvek? Nefunfguje tam verzionovanie a nieje tam zaznam kto tu zmenu spravil?
Vies do dat do poriadku aby to bolo aspon v povodnom fukcnom stave?
Rekl bych, ze je v repozitari nejaka jina verze (z prilozeneho changelogu je zrejme, ze asi neverejna), nez tam byla a proto to takhle zlobi. Neslo by tam dat tu, co tam byla predtim? Vi nekdo, co to bylo za verzi?
Já jsem měl naposledy instalovanou verzi 1.9.16.f
Já mám 2.0.12.a2fix
Ja mel predpokladam nainstalovany skin.estuary.stream-cinema-1.9.16.j2.zip, ktery mam na disku.

Co je zvlastni, ze v Repozitari je obsazena verze 1.9.17, ale dle changelogu ma posledni zaznam pro verzi 1.9.16.i1. Moje verze s koncovym j2 obsahuje ve svem changelogu dalsi ttri zaznamy (pro j, j1 a j2), tedy predpokladam, ze je novejsi, ale nevim, jaky je zdroj te 1.9.17.

Kód:
Verze 1.9.16.j2
- opravena chyba způsobující samovolný reload skinu
Verze 1.9.16.j1
- oprava adres ve volání Stream-Cinema
Verze 1.9.16.j
- obnovení GitHub

Co se tyce verze 2.0.21.5 v repozitari pro Kodi 18, tak tam bude zrejme nejaky renonc, protoze par znamych mi volalo, ze jim blbnou zakladni polozky v menu (zobrazuje se nejaky Filter, pri zapnuti iVysilani jej nezobrazi, apod.). Pritom pred samovolnou aktualizaci jim vse fungovalo na jednicku.

Bylo by mozne, aby zde idealne Client napsal, ktere verze podle nej byly ty posledni a pripadne i prihodil ty ZIP soubory?
Poslednu verziu ktoru som mal pred tym update-om bola 2.0.13. Mam ju totizto po restore z backupu ktory bol spraveny 9.1.2020

Nech sa paci, vytiahol som z mojho systemu poslednu funkcnu verziu ktoru ja pouzivam:

https://webshare.cz/#/file/6bI3uv4452/sk...2-0-13-zip
Jo posledná pre Leilu bola 2.0.13 čo je v podstate premenovaná 2.0.12.a2fix.
Tá podivná aktualizácia 2.0.21.5 je nejaká sabotáž?
Mi to rozhádzalo položky v hlavnom menu. Položka Filter - nič neobsahuje. Niekde sa neukazujú ani ikony.
"Obsah SC nie je v súčasnej chvíli dostupný"
Pribudla 2x položka Dokumenty - nejde odstrániť. Skin neustále vyžaduje inštaláciu Mall.tv
Najprv, že fajn nová verzia spústa položiek. Tak som nastavoval a väčšina vecí tam vôbec nefunguje..
Na PC mi dokonca zmizla položka addons aj ked bola v nastaveniach zapnutá.
Som musel dať REstore zálohy a odpojiť internet, abych zrušil aktualizáciu doplnku.

Mám o zábavu postarané ako mi všetci známi teraz budú volať 10
No tak snad někdo ten skin v repozitáři aktualizoval, ne? A ten někdo by tedy měl vrátit starou verzi zpět. Tedy pokud ji někdo chce mermomocí používat.

Podle toho, co tady lidé píší, patrně někdo do repozitáře vložil skin z tohoto postu https://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-estua...2#pid74562. Kdo to udělal, to netuším, nicméně vzhledem k tomu, že do repozitáře má přístup pouze definovaná skupina uživatelů, tak není problém to zjistit. A proč tam vložil právě verzi skinu z výše uvedeného postu, to ví jen on. Obsah tohoto postu myslím jednoznačně určuje, proč byl vytvořen a k čemu a komu jsou v něm vložené verze určeny.

Já už se vývojem a správou veřejné verze skinu Estuary Stream-Cinema od 10. 2019 nezabývám a ani ji nepoužívám.
: nemyslim si, ze by to byla sabotaz, jak nekdo napsal vyse, spise prehlednuti vychazejici ze zmatku okolo verzi skinu. Slo by tedy napsat, ktere verze byly ty posledni “ normalni a funkcni”?
: Tak ti teda dík. Kvůli tvému návrhu vyřadit skin z repozitáře tady následně vzniknul chaos ve verzích v repozitáři a mě zřejmě nezbyde nic jiného, než obejít své známé, kterým jsem skin E-SC instaloval a ručně jim nainstalovat tu správnou verzi. Doufám že se při tom nepřepsala konfigurace...
To si vyřiď s tím, kdo nesmyslnou verzi do repozitáře vložil.

Jaké zmatky máš na mysli? A jestli je přehlédnutí to, že někdo z postu, kde je jasně před odkazem napsáno "Ale přesto nedoporučuji, aby si to někdo instaloval a používal to. Nebudu vysvětlovat proč, prostě nedoporučuji.", z toho odkazu stáhne instalaci a vloží do repozitáře, tak už fakt nevím...
-Myslím, že bys měl příspěvek editovat a použít formátování textu pro zdůraznění výstrahy před instalováním.
Text je delší a tak to padne jako první do oka.
: v poradku, nemohu mluvit za jineho, takze k duvodum se tezko mohu vyjadrovat. Nicmene budeme tu konstruktivne neco resit nebo furt tlachat a resit nesmysly, ktere nikam stejne nevedou?

Zkusim to potreti:
Je tedy mozne napsat, ktere jsou POSLEDNI verze, ktere drive byly v repozitari?

: a aby toho nebylo malo, tak ta verze, cos dal, je oznacena 2.0.13, ale uvnitr je 2.0.12.a3 40 3
Já to nevím, která byla poslední verze v repozitáři. Já si agendu Estuary Stream-Cinema od 10.2019 nevedu a nemám k ní ani online přístup (je v archivu na cloudu).

K problematice skinu jsme se vrátil jen proto, že se mi začaly množit dotazy na chování SC a Estuary SC a bylo evidentní, že se skin rozešel s realitou addonu.
: tomu rozumim a je mozne alespon napsat, jake jsou podle tebe ty posledni verze, na kterych si pracoval?
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33