XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Stream-Cinema
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
JiRo : Aj ked ja osobne som stále uchyl na Confluence , tak samozrejme odskúšané , ved ako by to bolo :) super práca a len poprajem vela zdaru . a komu to nefunguje určite nečítal prvý príspevok až do konca tak ako ja Big Grin Big Grin Big Grin Po polhodine beznádeje prečo to nefunguje som skúsil pozornejšie čítať Big Grin a ono to niekedy je to najpodstatnejšie Big Grin
ta chybová hláška se mi objevovala kdysi v jiné verzi pluginu SC, ale poslední cca 2 měsíce ani 1x, až nyní na tvém skinu. Ale jak jsem včera psal....mám toho povoleno jen cca polovinu widgetů a je klid. Nicméně mám i 2x RPI3 a tam to jede na 100% a to mám povoleno všechno - FULL a navíc se mi zdá, že to i načítá rychleji a to při tom ten shield je hardwarově jinde.
Nicméně mám ještě dotaz a to ten , že jsem při instalaci na rpi mám tam LE a na druhém OE a ani na jednom se mi neobjevili v home> addon/skin.estuary.stream-cinema ......žádne složky >resources/stream-cinema . V tom skinu estuary stream cinema byl jen jeden soubor setting a nic víc. Musel jsem to tam nakopírovat ze shildu kde se mě to normálně objevilo. Nicméně na LE mi to ani tak nešlo - nic se nenačetlo a na Openelecu vše jede bez problému. Vše 5x nastudováno z návodu...četl jsem pozorně :-)

díky
Řešení je třeba hledat v této větě: "V tom skinu estuary stream cinema byl jen jeden soubor setting". Instalované addony používají dva adresáře. Jeden, do kterého se instalují a druhý, datový, do kterého ukládají aktuální data. Píšeš-li, že v adresáři skinu byl jen soubor settings, patrně jsi se díval do adresáře datového. U LE najdeš oba adresáře v:
instalační: /storage/.kodi/addon/skin.estuary.stream-cinema
datový: /storage/.kodi/userdata/addon_data/skin.estuary.stream-cinema
Děkuji za vysvětlení...jsem v tomhle laik a jsou věci, které mi nedochází :-)
Ahoj,
je chyba jen u mne?

Nejde mi vyplout Nastevení vzhledu - Strem_Cinema - Filmy - Widget Stream Cinema Menu
je jedno zda je zapnuto nebo vypnuto ve skinu se zobrazí to menu vždy

u Serialy to funguje 10
Mrknu se na to, ale opravím později. Nechci teď vydávat verze tak často.
Ahoj, předem díky za skin. Chvilku jsem na Kodi nebyl, tak vyzkouším...Jen prosím, jaký program použít na kopírování resp. nemohu najít /addon/skin.estuary.stream-cinema následně složku, kde je /userdata/library/video/stream-cinema...rozuměno /userdata, mám jako zástupce na ploše, kam dávám vše potřebné. Jen potřebuji nakopnout :) Používám LibreElec.
No, vidím, že jsme to nepospal moc dobře a taky asi moc dobře nevymyslel.  10 Přes běžné default sdílení LE se k adresáři skinu nedostaneš, musel bys použít přístup přes shell, tedy z Windows po síti přes nějaký program typu PuTTY apod.

Ale jednodušší postup bude tento:
  1. Máš-li na ploše odkaz na userdata v LibreELEC, tak si ho otevři
  2. Měl bys mezi jeho adresáři mít i library, tak si ho otevři
  3. Pokud v adresáři library nemáš adresář video, tak si ho vytvoř
  4. Otevři si adresář video a nech si ho otevřený...
  5. Otevři si zip s instalací skinu, např. skin.estuary.stream-cinema.1.9.16.d.zip
  6. Měl by v něm být jediný adresář skin.estuary.stream-cinema, tak si ho otevři
  7. Měl bys mezi jeho adresáři mít i resources, tak si ho otevři
  8. Měl bys v něm mít adresář stream-cinema, tak si celý adresář nakopíruj do adresáře video (viz bod 4)
  9. Restartuj Kodi
Díky za ochotu, funguje ;)
Omlouvám se za snad až trapně detailní popis. Teprve teď jsem se podíval na tvoji historii tady na fóru a zjistil, že tobě to stačilo napsat normálně a v jedné větě. 1 Ale mám zkušenosti, že občas se na něco zeptá někdo, komu se to tak prostě vysvětlit musí.
Úplně v pohodě :) zrovna dnes mi bodl i ten popis...spíš jsem si přišel jako trubka ptát se na ten kořenový adresář, ale popravdě jsem ho zatím nepotřeboval...
Jinak, pokud si chceš zjednodušit život, tak tě možná bude zajímat toto Sdílení adresářů.
Díky ti ;)
ahoj nesel by prosim udelat video navod jsem stoho uplne blbec mam rpi 2
Ahoj díky moc za tvůj skin. Jsem s ním naprosto spokojený, jen se mi nezobrazuje widget filmové novinky. Nevíš v čem by mohl být problém ? Jinak běžím na android boxu s nainstalovaným LE na SD kartě.
Ještě jednou díky moc za tvou práci.

EDIT: po aktualizaci na nejnovější verzi je vše v pořádku.
Právě byla vydána nová verze skinu Estuary Stream-Cinema 1.9.16.e.

Ke stažení je v prvním příspěvku tohoto tématu, viz http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-estuary-stream-cinema?pid=39164#pid39164

Byly opraveny drobné chyby a doplněny dvě funkce:
  • do power menu doplněna možnost provést Reload skinu, která se hodí pro ty, co se zajímají o vlastní úpravy skinu. Po provedení změny v definičních xml souborech nění třeba erstartovat celé kodi, ale stačí pouze znova načíst skin,
  • Zobrazit widgety na celé obrazovce, kterou jsem vytvořil inspirován jinou modifikací Estuary skinu, kterou vydává Ivana Safonova. Do zobrazení wigetu na celé stránce jsem do jeho záhlaví doplnil identifikaci položky hlavního menu, které je v této chvíli neviditelné. Uvítám případné názory na vhodnost a užitečnost této funkce. Použití funkce je volitelné, v Nastavení skinu tedy v části Obecné přibila další položka (hned 2. v pořadí).
[attachment=3560][attachment=3561]

Stále bohužel nejsou vyřešeny následující problémy  a požadavky:
  • problém s přístupem k položce Stažené soubory - při přechodu z privátní na distribuovanou verzi jsem si neuvědomil, že moje řešení nelze jednoduše použít pro uživatelskou instalaci - později tedy zveřejním jednoduchý workaround, ale zatím prosím o trpělivost,
  • stále jsme také nedořešil widget Poslední přidané koncerty. Ptal jsme se na názor, co v tomto widgetu mělo být, viz. http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-estuary-stream-cinema?pid=40401#pid40401, zatím nikdo neodpověděl. Prakticky jediná možnost, pokud by tedy neměl zůstat tento widget prázdný, je zobrazit tam všechny položky, ale ne lineárně, ale jako matici 5xn resp. 6xn (v případě zobrazení widgetu na celé stránce), 
  • přišel požadavek, zařadit jako první položku v menu Filmy a Seriály funkci Vyhledat, která by přímo odkazovala na Vyhledávání ve filmech příp. v seriálech. Ten zařadím také do nějaké pozdější verze. V této souvislosti jen upozorňuji, že funkce vyhledávání ve Stream-Cinema (Filmy, Seriály, Lidé (filmy) a Lidé (seriály), jsou doplněny do vyhledávání Kodi na hlavní stránce.

Nejsem příznivec video návodů. Nevyužívám je a také je ani nevytvářím. Zeptej se mě, s čím máš problém, pomohu radou nebo screenshotem.

Předpokládám, že ho máš povolený.  1 Ne, vážně. Seznamy jsou zasílány ze serveru po internetu a někdy se to zkrátka nepovede. Zkus po nějakém čase znova restartovat Kodi, budeš-li mít štěstí, najede to. Odpovědi serveru jsou ukládány v addon Stream-Cinema do cache, takže někdy to "po čase" může trvat i delší dobu. S tím se bohužel nedá nic dělat, takhle je to postavené, musíme to tak brát.
Jiro je to supr...hlavne widget pres celou obrazovku. Jinak bych uvital moznost info o filmu ale na jsi uz odpovidal beepeemu. Dekuji


Jsem uživatel používající iPhone , který neumí číst pravidla o nepoužívání podpisu z Tapatalku.
(04.3.2018, 1:24)JiRo Napsal(a): [ -> ] Nenapadá mě, proč by neměl.

Ahoj,
pokud jsem to správně pochopil na Xboxu skin tedy nebude fungovat, kdyz ten jede na Kodi 18?
Ano, to jsem zapomněl zdůraznit. Momentálně existuje úprava pouze pro Krypton, tedy 17.x. Úprava pro Leia bude později.
U mně se neukazuji některé postery seriálu, dá se to nějak nahodit? Dík
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33