XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Estuary Stream-Cinema
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33
Jo jo, to je ten správný postup. Doplním to do nové instalace, případně pošlu opravený soubor k výměně.

 15 je obvyklý default počet, který je i v základním skinu Estuary. Tak jsem ho nechal stejný. Výjimky jsou u TV programu, kde jich je o hodně víc, aby se tam vešel celý denní program (myslím že 300). Doplním do příští verze možnost nastavit si počet posterů. Na zatížení sc serevru to vliv nemá, načítá se vždy celý seznam, i kyž s ezobrazuje jen prvních 15. NEhledě na to, že se většinou berou data z cache a na server se zas tak často nejde. Spíše bude trvat déle aktualizace. Překvapivě totiž u slabšího HW zabere více času sestavení celého seznamu než jeho přenos ze serveru. Takže při prvním listování budou nové postery naskakovat poněkud pomaleji. Ale jakmile se "nacachují", tak už to pofrčí normálně.
dekuji za bleskurychlou odpoved , dale bych mel dotaz kde zapnu aby se mi pri najeti na poster ukazal v levo ten info bar s informacemi o filmu?
To bude až v nové verzi. Někdy tento týden.
a da se nejak zprovoznit to same i pro ct vysilani nebo nova plus?
Myslíš Live TV vysílání? Tak s tím se nepočítá, pro to podpora v Kodi moc není, vymyslet to a vyrobit, to už by byl poměrně zásadní zásah do skinu, což překračuje původní ideu. Pokud ale máš na mysli video doplňky, tak tam by to teoreticky možné bylo, ale je tam problém, že pro každý video doplněk se to musí řešit více čí méně individuálně podle toho, co chceš ve widgetu z toho kterého doplňku zobrazit.
Ano , myslel jsem , doplňky. Dekuji za odpověď
Já ve své privátní modifikaci Estuary Easy takovou funkci mám. Její parametrizace ale není ve stavu, že by se dala jednoduše nabídnout jako hotové řešení. Ale je pravda, že by to asi splnilo to, co od toho požaduješ, viz ukázka screenshotu.
[attachment=3704]
Další problém je, že některé video doplňky neposkytují dostatek vhodných informací. Např iVysílání v celé řadě seznamů a výběrů kromě názvu a náhledu nemá ani žádný doplňující text, takže ve widgetu pak vlastně žádné další informace nejsou. Podobně je na tom například u Streamu. 

No a poslední obtíž je, vybrat, co do widgetů z konkrétních doplňků zobrazit. Každý by chtěl asi něco jiného a navíc, ne všechny mají nějaký globální přehled jako například Stream - Nejnovější videa, na kterém by se asi shodli všichni. Bez toho, aby to bylo jednoduše parametrizovatelné to asi nemá příliš smysl. Pokud bych to do skinu doplnil, dostal bych se už na úroveň jiných, složitější skinů, které takové možnosti mají a to nechci. Chci skin udržet co možná nejjednodušší.

EDIT: Vyzkoušel jsem widgety pro iVysílání. Jsou to widgety odpovídající titulní straně pluginu, ne tedy orientované na jednotlivé pořady, protože to je už hodně individuální a jen těžko vymyslet něco, co by se zalíbilo všem. Líbilo by se něco takovému někomu?
[attachment=3707] [attachment=3708]
čau řešil jsem stejný problém o nějakou stránku před jde o jednoduchou úpravu button xml kde jsem podle původního xml doplnil požadavek na spuštění restartovat do interní pam. odpoledne ti jej mohu poslat jestli si to už nevyřešil
Díky, to už je vyřešené, bude to v nové verzi. Ale přesto ještě jednou díky.
díky za info .
Skin je paráda vypadá to dobře a navíc má člověk aktuální přehled, fakt paráda
Díky
Ahoj,tak to iVysilani nevipada vubec zle.
v hlavnom menu sekcia SERIALY mam zapnuty widget "Posledni sledovane serialy"
ako mozem tento zoznam vymazat?
alebo je mozne odstranit odtial niektore nahlady?

(box vyuzivaju aj deti a dostali sa tam seialy ktore by som nebol rad aby pozerali) Dakujem
Nastavenie - nastavenie prostredia - konfigurovat vzhlad. Tam si vypni co nechces aby sa zobrazovalo

H96 pro+
naxmt: to je záležitost SC pluginu než skinu, nyní to nelze vymazat pokud vím všechny tyto seznamy se ukládají do cache pluginu....
Ahoj super skin ale nezobrazuji se mi procenta u filmu jde to nejak zapnout?
- jestli myslíš % hodnocení, tak:
Nastavení/Nastavení vzhledu/Obecné/Zobrazit scraper rating
(19.5.2018, 16:59)beepee Napsal(a): [ -> ] - jestli myslíš % hodnocení, tak:
Nastavení/Nastavení vzhledu/Obecné/Zobrazit scraper rating


To mam zapnute a nic
Bohužel na Apple TV 4gen Kodi 17.6. po nainstalování skinu a zapnutí widgetů zůstává prázdná obrazovka. Veškeré položky které si ve vzhledu navolím se do menu propíšou, zobrazí, ale následně již nenačtou a nezobrazí data ze Stream Cinema (Stream Cinema mám poslední verzi z CZ/SK repozitáře). Pokud dám reload skin, případně restart Kodi, tak skin začne načítat což trvá asi vteřinu a pak zůstane po najetí na položku v menu Stream Cinema opět prázná obrazovka, tam kde by měli být filmy apod.
Tak ej možné, že u zobrazených filmů není rating vyplněný. Jsou takové a pokud se sejdou na jedné obrazovce zdá se, že se rating nezobrazuje. Podívej se na info filmů, tam bys měl hodnotu ratingu i uživatelského ratingu (pokud jsi ho zadal), vidět.

A nakopíroval sis Nodes podle návodu? Pokud ne, tak to fungovat nebude. Ale pokud chvíli vydržíš, bude nová verze, která už kopírování Nodes potřebovat nebude. Tak vydrž ještě pár dní (den/dva...).
JiRo: Nodes jsem nakopíroval přesně podle návodu přes iExplorer :/. Zkusím ještě znovu Nodes nakopírovat, ale případně počkám. Děkuji moc za info :).
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33