XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: X96 S905X 2/16GB
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5
orlov: Dik, ale tam zrejme resi IR konfiguraci LE, s tim problem nemam. Ja potrebuju nakonfigurovat MX3 dalkac, aby posilal spravne IR televizi. X96 mam schovany za televizi a tam doufam i zustane.
Tento návod nezabere ?



Jinak .... s H265 u X96 nemám žádný problém - mám též verzi od kszaq (8.2.-8.2.3.1) na SD kartě.
Dle videa výše mám vše na DO (mám podobné, pouze je podsvícené a bez mikrofonu) nakonfigurováno k plné spokojenosti, na 4 barevných tlačítkách mám toto:
červené - stop
zelené - zap/vyp titulky
žluté - info
modré - přímý přístup do PVR

... horním hlavním (IR) ON/OFF vypínám TV
Jo programuju to uplne stejne, chova se to stejne, ale TV nic neprijima. Zkousel jsem to namapovat na Power i na ty ctyri barevne dole. Ovladac mam hodne podobny (jen jina popiska na modrem tlacitku).

U nasledujiciho navodu (programuje od 5:54) to pri programovani po zmacknuti tlacitka na puvodnim (TV) ovladaci zacne jeste rychle blikat, to mi nedela.



Pokud chci posilat IR, je potreba to nejak prepinat do IR modu? Nebo MX3 u tech naprogramovanych tlacitek posila vzdy jen IR?
Mě to posílá vždy IR bez přepínání. A mám taky tu "značku" Vontar, jen s podsvícením.
Hlavní vypínací tlačítko samozřejmě funguje bez přepínání v IR ....  8 Ono blikání (jako potvrzení) při programování u mne proběhne také ....
D poprosím o radu. Psal si ze jsi na X96 zkoušel Coreelec. Zkouším ze zvědavosti taky ale nemohu rozběhat přiložené DO.  Remote conf co mám z Libreelecu nefunguje. CEC funguje ale já si na to DO nějak zvyknul. Neznáš řešení? Díky.
Bohužel Ti asi neporadím, přiložené DO spí bez baterek v šuplíku a je místo něj výhradně používáno MX3, nelze ani jinak - neb IR část "dálky" ovládá TV. S CoreELEC je to zatím těžké, "zabugovanost" u alfa verze Kodi není nic neobvyklého a vše se jistě v blízké budoucnosti změní k lepšímu - proto i já vyčkávám s "ostrým" testem alespoň na betu.
Ok i tak díky, nahodim zase ksaq a počkám až bude coreelec final.
DO si musíš nakonfigurovať podľa tohoto návodu ( a bude to nutné aj pri stabilnej verzii )
https://forum.libreelec.tv/thread/11643-.../?pageNo=1

alebo skús vyhľadať už hotovú konfiguráciu. Ja som k svojej X96 použil toto

https://forum.libreelec.tv/thread/11643-...#post87296

Ale DO používam prakticky len na zapínanie a na vyvolanie "codec info". Na ovládanie boxu používam BT myš.
FYI jak jsem dopadl s moji MX3. Podle vseho neni kompatibilni se zarizenimi od Panasonicu. Dokaze se kod z puvodniho ovladace naucit, ale uz ho z nejakeho duvodu neumi odeslat. Jinak to co ted prodavaji ma programovatelna pouze 4 barevna tlacitka + Power. Nekde v komentarich jsem narazil na informaci, ze T3 verze MX3 ovladace umi naprogramovat vsechna(?) tlacitka, je tam link na Amazon. Na Aliexpresu jsem pak nasel jeste novejsi T3 verzi, ktera ma i par tlacitek navic.
kam si nakopiroval ty soubory ? Ja at je dam kam chci DO nefunguje.

Máš tam dva súbory:
1/ X96 presunieš do "Configfiles/rc_keymaps/"
2/ rc_maps.cfg presunieš do "Configfiles/"

Zmena sa samozrejme prejaví až po reštarte.
,tak jsem to mel ale nejde to.možná to bude tim že ty máš X96 - S905X a já mám X96mini - S905W. Jinak nevím...
Tak na Coreelec 8.90.3 jsem DO rozběhal na x96 mini,kdyby měl někdo stejnej problém.
Ahoj, ted jsem nahodil na w905x CoreELEC 8.95.6, zatím vypadá ok, ale jede mi vadně ovladač. Je nějaká šance na spravení bez nějakého propojení X96 škatule s PC přes SSH?
Jinak teda přehraje i větší streamy - i 45GB film (i když taky ne čistě plynule), což mi dříve pod androidem nebo LIbreelec vzalo jen třeba 12GB, pak se trhalo.

EDIT: vyřešeno přes sambu nahrány potřebné soubory na X96
Můžeš zkusit Add-on:Keymap Editor  nalezneš ho v  doplňky > instalovat z repozitáře > Kodi add-on repository > Doplňky programů > Keymap Editor.

DO se pak konfiguruje přímo v Kodi přes doplněk.
Ahoj, tahle úprava je aplikovatelná i na tohle?
https://www.gearbest.com/tv-box/pp_71505...d=40436658
Čaute,
mam X96 2gb/16gb a LibreELEC na sd karte. Ako zistim ci mam cpu s905 alebo s905x?
LibreELEC v "about" ukazuje s905 ale neviem či je to presné. Podľa popisu z ebay by to zas mala byť s905x (viď screenshot).
Existuje nejaký príkaz cez ssh ktorý by mi presne vypísal aký mam cpu?
To som už skúšal. Žiadny z tých prikazov mi nevypise presný typ cpu. Väčšina z tých prikazov ani nefunguje (asi preto že sú pre Raspberry)
Stran: 1 2 3 4 5