XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: "Odinstalace" skinu
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Hledal jsem zde na foru, ale nenašel. Jak se zbavím, odinstaluji vyzkoušené skiny v Kodi 18 na Xboxu? 

Idealni situace by byla, kdyby jsem dal odinstalovat nainstalovany skin a s nim se odinstalovali nainstalovane doplnky. Je nekde takovahle moznost? Ve zmene skinu jsem takovou moznost nenasel.
Pokud stejné jak v Kodi 17, pak
SYSTEM >Nastavení >Doplňky >Moje doplňky >Vzhled a chování > Vzhled >.....(výpis skinů a v jejich menu Odinstalovat).
Nejde odstranit defaultní a právě používaný skin. V Kodi17 to je Estuary a Estouchy, a právě používám Confluence.

Odcházej ne Escape ale volbou ... (znak tečky o složku nahoru), jinak se zamotáš a menu (cestu) budeš při další volbě přeskakovat.
Automatická odinstalace doplňků, které jsou nainstalovaly s jiným doplňkem nebo skinem, v Kodi není. Co však v Kodi je, to je příznak, že je existence nějakého doplňku podmínkou pro funkci jiného (mateřského). Pokud takový doplněk chceš odinstalovat, Kodi ti to nedovolí, dokud je instalován ten mateřský. Pokud ale už k takovému doplňku mateřský neexistuje, označí takový doplněk Kodi jako tzv. sirotka. Pokud se z nějakého doplňku stane sirotek, můžeš ho pak odinstalovat ručně. Všechny doplňky, které jsou podmínkou pro funkce jiných najdeš v Nastavení > Nastavení systému > Doplňky > Spravovat závislosti. Případní sirotci jsou v Estuary označeni níže uvedenou ikonou a ty můžeš v pohodě odinstalovat.
[attachment=3567]
Některé doplňky tuto závislosti mezi sebou ale vytvořenou nemají a pak se ve výše uvedených závislostech neobjeví. Tam je pak každá rada drahá.  11
,
Chlapi díky, pomohli jste mi oba. Já to pořád hledal v nastavení u vzhledu. Nějak jsem se s tím popasoval, odinstaloval a postupně odebral jejich doplňky. Ale že by to bylo úplně "user friendly" to teda není :-) Díky za vaši ochotu poradit.
Ahoj, mám Vorke Z6+ s Kodi 17,6 a nainstaloval jsem si Aeon, kosmonaut je pěkný, aíe nezobrazují se mi popisky u filmů a napřišel jsem na to, jak je tam nastavit a když teď chci dát nějaký jiný skin, tak se nic nepřepne, len to problikne. Odinstalovat to také nejde, ta volba je zašedlá a ty závislosti tam vůbec nejsou, co s tím mám dělat? dík začátečník ?