XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Chytrá světla YEELIGHT - modely 320, 650, LED pásky a další
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Já mám MiHome i Yeelight na Androidu, vše ale směřuji a řídím pomocí Domoticz na Raspberry. Přeji hodně štěstí s výzkumem...
Cinda: obavam se, ze pokud mas Android, tak je ti HomeKit realne k nicemu.

Nicmene k tvemu dotazu, je uplne jedno, jakou aplikaci pouzivas. To, co si pridas v Yeelight budes mit automaticky i v MiHome (pokud budes mit stejne servery, osobne doporucuji China Mainland). MiHome ma vyhodu integrace dalsich veci z (nejenom) ekosystemu Xiaomi. Potom muzes ovladat treba svetlo na zaklade magnetickehomcidla dveri Aqara.
Děkuji za podněty. Začal jsem to trochu studovat a taky mi to došlo. Jak jsem již psal, bude to na úsilovné studium za dlouhých zimních večerů. Rád bych ten nevytizeny NAS QNAP 253A k tomu použil.
Světlo je doma. Do aplikace Yeelight šlo pohodlně začlenit a ovládání funguje. Bohužel s aplikací MiHome ve verzi 5.5.48 (poslední na Obchod Play)to jaksi nekamarádí. Je nutné světlo pro přidání do MiHome resetovat? Zkoušel jsem region China a i doporučované Německo a Cesko. Stále světlo nenajde. Asi potřebuji nakopnout....
Děkuji
Nemecko urcite NENI doporucovane, naopak doporucovane je vyhradne CHINA. Obe dve aplikace musis mit na stejny region a potom ti svetlo v druhe priskoci automaticky.
Děkuji, zkusím.
To doporučení jsem myslel toto. [Obrázek: d152addd794b5dd464084764abcf42f0.jpg]
Cinda: tak na to doporuceni nedej.
(22.9.2019, 18:56)S474N Napsal(a): [ -> ]Cinda: tak na to doporuceni nedej.
A důvod ? Já jsem připojen na Němce, mám světlo(320), světelný pásek  a vysavač (S50) a zatím jsem neměl jediný problém
Důvod zjistíš hned, když si porovnáš seznam dostupných zařízení na serveru Mainland China a Německo. Pokud teda nepoužiješ upravenou aplikaci, kde by už měl být region lock odstraněn...
Kód:
http://za.kapiba.ru/files/MiHome_5.5.64_vevs.apk
Zkoušel jsem region china bylo to hrozně zabržděné. Odezva až 5sec. Přepnul jsem to na Německo, resetoval jsem světla, znovu přidal a odezva téměř okamžitá. Je fakt, že do aplikace Xiaomi Home jsem to při nastavení na Německo nedostal. Ale nativní aplikace Yeelight mě v tuto chvíli bohatě stačí.
Ano na čínském serveru jsou i zařízení, o kterých jsem nikdy neslyšel.
Máš pravdu že někdy může být odezva na Čínské servery tragická, proto jsem vše zaintegroval do Domoticz a veškerou automatizaci řídím skripty které běží u mě doma. Výhoda? Vše je okamžitě a nemusí to být vystavené ven do internetu.(I když já to tak pořád mám) Ale uznávám, že Domoticz není pro každého, né každý se v tom chce vrtat, instalovat to na Raspberry a pod.
Pro ty, kteří mají nějaký problém nakupovat ze zahraničí, jsem objevil světlo yeelight 450 v prodejně xiaomi na Černém Mostě za příjemných 2200kč.
Sam mam bezmala 40 veci v ekosystemu Xiaomi. Pokud je chci napric ovladat, tak logicky musim mit vse “vedle sebe”, cehoz na Nemeckem serveru nedocilim.

Mimochodem, na zrychleni komunikace na mistni siti doporucuji u kazdeho svetla zapnout LAN mode.
Ahoj všem,

objednal jsem ke světlu tenhle vypínač, ale bohužel jsem místo bezdrátové verze objednal drátovou. Ví prosím někdo jak to zapojit? Díky
lukas.v: uplne stejne, jako mas soucasny vypinac. Tedy L je faze privodni a L2 je od svetla. Nic vic nemusis vymyslet 4
Hlavní problém s "drátovým" vypínačem je v tom, že se nevejde do klasické "68" kulaté instalační krabice.
Nevíte někdo jak pomoci Wall Switch zapnout/vypnout ambilight?
Nijak.
Hmm. Tak to je další z vlastností, které mě na těchto světlech štve. I když, pravda, nejméně.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14