XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: KODI instalace na Apple TV4K
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravim vsechny,

je tady nekdo kdo by mi nainstaloval podepsane KODI do Apple TV 4K? Chci vyuzit https://www.koditvbox.ca/ ale nemam MAC takze mam smolika. Popripade reference jestli je na KODIBOX spoleh a vse funguje. Jsem z okoli Prahy takze dojedu kamkoliv.

Dekuji
majk11: Ahoj už je to asi pasé, ale další dotazy to zmíním. Na instalaci přes koditvbox není potřeba mac. I když mac mam, tak se podařilo nainstalovat i bez něj.
neni potrebny mac ide aj cez windows lebo instalacia sa robi cet web na ich stranke
Koditvbox.ca funguje spolahlivo. Mam to nahodene.
Presne tak, pokud se s tim nechce clovek drbat (jailbreak nebo kazdotydenni podepisovani nebo se stat developerem), tak je to nejjednodussi zpusob, ke kteremu neni vubec nic dalsiho potreba. Jenom to zacvakat.
Ahojte existuje lacnejsia alternativa koditvbox.ca ?
Jasne, udelat si JB a pres Xcode si to tam dat sam a zadarmo. Pripadne nedelat JB, ale kazdy tyden si to pres Xcode podepsat.
Je to moje prve apple zariadenie. Na JB potrebujem macbook?
Psal jsem to ve vedlejsim navodu, tak zkus zapojit hledani.
Jen pro info, aktualne na vyse uvedem webu bezi sleva 20%. Dneska jsem to rozchazel spolecne se znamym a uplne v pohode. Cenove to vychazi ted na 19.99 USD. Jen teda je vhodne zadat nejakou adresu treba na Ukrajine, nebo clovek zacvaka i dalsich 5 dolcku na DPH 40

> https://www.koditvbox.ca/product/kodi-fo...e-devices/