XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: zapnute titulky
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
prosim moc o pomoc uz si s tim nevim rady,koukam pres sc na serial dva a pul chlapa a i kdyz koukam v cestine tak se vzdy ukazuji i titulky a musim je pokazde kdyz zacne novy dil rucne vypnout,jiste chapete ze u tolika dilu je to otrava.Kazdopadne jsem nastavil vypnuti titulku u vsech videi ale stale jsou zapnute .moc dekuji za kazdou radu.
Ahoj, zkus to nastavit jak jsem ti poslal do zprávy na obrázku nebo nevím co máš za ovladač, ale přidržením šipky dolů titulky vypneš. Šipka nahoru naopak přepíná audio stopu. Jde o ty směrové šipky kolem tlačítka OK, ale může to být možná jinak. Já to mám stejně na 2 ze 3 ovladačích a funguje to. Snad jsem to napsal správně.

EDIT: Zkoušel jsem, jsou tam vložené zřejmě natvrdo přímo v souboru a spouští se automaticky a musí se manuálně vypnout. Ale třeba bude někdo vědět jak to udělat. Ale těch pár zmáčknutí na začátku každého dílu a vypnout je myslím není až takový problém :)
diky odepsal jsem pres sz.uz mi s toho hrabe ale nic nepomaha jen pri kazdem dile pres osd-zvuk a tam odskrtnout povolit titulky

jj dekuji moc,hold se s tim musim smirit.jeste jednou moc dekuji
No, a když už jsi v tom menu při přehrávání a "odškrtneš" si ty titulky a dole v tom okně nastavíš "výchozí pro všechny média", tak se ti přesto při dalším přehrávání znovu objeví?
ano i tak
 Pošli o jaký díl a jaký soubor se jedná, podívám se na obsah a identifikaci streamů.
serial dva a pul chlapa 1 serie