XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Video doplnok do KODI-Playlist Loader
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím Vás,ako som už uviedol v názve témy ide o video doplnok do KODI /mám V17.6-Krypton/ Playlist Loader/1.2.0/.
Problémom, pravdepodobne u tohoto doplnku je,že pri zadaní linku príslušného iptv playlistu,ktorý mám stiahnutý v internom úložisku môjho Smart TV BOXU/Sunvell T95V pro/, do "okna"Local-list(File) mi toto úložisko nevidí rsp.nenájde.
     Samotné Kodi ho vidí a uloží do svojho externého úložiska,ale video doplnok Playlist Loader ho už nenájde a tým pádom nesprístupní k používaniu.Prešiel som všetky možné settingy od boxu a kodi,ale nič som nevyriešil.
     Ak máte nejakú skúsenosť s uvedeným problémom prosím vás o info.
     Ďakujem.
Jen pro ty, kteří to neznají:

https://uloz.to/!YKx46QP49Cqh/loader-txt

Playlist loader - nastavení.
Doplněk znám, docela se mi líbí, před časem jsme ho zkoušel, ale nepoužívám ho. Nicméně jsme si ho do Kodi 18 pod W10 naisntaloval a vyzkoušel. Vytvořil jsme odkaz na playlist z mého disku a všechno se povedlo přesně tak, jak by mělo. Odkazovaný playlist, když si ho ze seznamu vyberu, tak se zobrazí a jednotlivé streamy jdou spustit. Podle mne to funguje přesně tak, tak by mělo.

Pravděpodobně pracuješ pod Androidem, tam bych viděl možný zdroj problémů. Píšeš "Samotné Kodi ho vidí..." To znamená co? Vidí ten playlist? A čím se na něj díváš? Pomocí File Manageru Kodi?