XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Skin Confluence
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
: V tom případě bude Aeon se všemi mutacemi nejspíš jen výjimkou. Ale můžeš si to přidat do Oblíbených.
: Áno, obľúbene je OK, dík
: V pohodě. Když můžu, pomůžu.  4
: Mám, prosím tě, všetečnou otázku. Mohu mít v jednom skinu definici Variable shodného jména ve dvou různých souborech? Příklad
původní soubor skinu include.xml:
 
Kód:
<include file="Variable.xml" />
...
    <variable name="audiocodec">
        <value condition="String.StartsWith(ListItem.AudioCodec,mp3)">mp3</value>
        <value condition="String.StartsWith(ListItem.AudioCodec,mpeg audio)">mp3</value>
        <value condition="String.Contains(ListItem.AudioCodec,e-ac-3)">eac3</value>
        <value>$INFO[ListItem.AudioCodec]</value>
    </variable>
...

Mnou doplněný soubor variable.xml:
 
Kód:
...
    <variable name="audiocodec">
        <value condition="String.Contains(ListItem.AudioCodec,eac3)">eac3</value>
        <value condition="String.Contains(ListItem.AudioCodec,ac-3)">ac3</value>
        <value condition="String.Contains(ListItem.AudioCodec,ac3)">ac3</value>
        <value condition="String.Contains(ListItem.AudioCodec,aac)">aac</value>
        <value condition="String.Contains(ListItem.AudioCodec,mlp fba)">truehd</value>
        <value condition="String.Contains(ListItem.AudioCodec,dts)">dts</value>
        <value>$INFO[ListItem.AudioCodec]</value>
    </variable>
...

Důvodem je co nejmenší počet zásahů do původních souborů skinu a přitom rozšířit počet variant označení. Soubor variable.xml již používám s jistým obsahem, takže bych k tomu můj nápad jen přidal a nemusel editovat původní.
Hmm, tak to netuším, ale rozumím takové potřebě. Jediné, co ti v dané chvíli mohu poradit je, vyzkoušej to a dej vědět.

Ale z toho, jak Kodi gui znám, tak bych řekl, že to vadit nebude. Otázkou tedy bude, která ta definice se použije. Řekl bych, že to bude ta, která se načte jako první. Musíš tedy vědět, v jakém pořadí se ti jednotlivé definiční soubory načítají a zajistit, aby se ten tvůj přidaný soubor načetl dříve, jak ten originální.
: Tak tahle myšlenka nefunguje. Pokud nezakomentuji originální kód, ten rozšířený to ignoruje.

Řekl bych, že pořadí načtení to neřeší, vždy to bude akceptovat jen první načtený.
Tak té tvé větě nerozumím!

Pořadí načtení to právě řeší, a proto to akceptuje jen ten první načtený soubor. A proto musíš v obsahu definičních souborů zařídit, aby se ten tvůj soubor nový definiční soubor načetl jako první! V tomto případě tedy dříve, než soubor variables.xml.
: Ale právě soubor variables.xml je ten nový. Origo skin jej vůbec neobsahuje. A popravdě ani nevím, jak ovlivnit pořadí. Netušil jsem, že pořadí načtení lze ovlivnit. A taky jak se to bude chovat, když v souboru include.xml je mimo dalších linků na nové soubory i link na variables.xml.
Já Confluence tak detailně neznám a nevěděl jsem, že soubor Variables.xml nemá.

Všechny include, constant, variable a express jsou u všech skinů definovány v definičním souboru Includes.xml. Ta definice je tam uvedena buď přímo nebo nepřímo, tedy odkazem na další definiční soubor pomocí <include file=...>. Pořadí je pak dáno tak, že nejdříve se (asi) vyřeší přímé definice, tedy ty uvedené přímo v Includes.xml a pak ty nepřímé, a to v pořadí, jak jsou ty odkazy na další definiční soubory uvedeny Include.xml.

Pokud má tedy Confluence ty variable definované přímo v Includes.xml, tak se (asi) uplatní jako první a definicí v dalším souboru se to bohužel změnit nedá.

Máš tedy jedinou možnost, abys nemusel ty originální definice přepisovat, tak ty tvé nové definice umístit přímo do Include.xml před ty originální.
: Přesně tak Confluence na rozdíl od Estuary má všechno vyjmenované pomíchané v Includes.xml. Doplnil jsem tam i předmětnou definici a to funguje. Ale tomu jsem se chtěl právě vyhnout. V minulosti jsem to tímto způsobem dělal. No vyšla nová verze skinu, tak výše popsanou filozofií skin upravuji, kde jsem si jistý, že to lze. No a narazil jsem. Ono by to nemuselo být, kdyby se v SCC po celou dobu dodržovalo jednotné značení. Zde zvuku.
Zdravím. Mám Apple TV. Včera sa miaktualizovalo Kodi na verziu 21. Pri definovaní vzhľadu sú tam len 3 skiny. Chýba tam confluence. Už sa s ním prestalo počítať? Alebo si ho viem niekde doinštalovať pomocou repozitára?
Ďakujem
: Se skinem Confluence se pro K21 počítá. Verze pro K21 dokonce i existuje. Jen se zřejmě včas nedostala do repozitáře. Ostatně jako mnoho dalších skinů. Pokud nechceš čekat a na Confluence trváš, umístil jsem svou úpravu tohoto skinu do repa https://repo.richardpodzemsky.cz/. Pokud nemáš, nainstaluj toto repo, tam skin pro K21 najdeš.
Jindy mi trvá nastavit Confluence kolem 20s. Teď 30 minut a stále mi hlava nebere, kde vypnu na panelu položky Filmy a seriály. Vše ostatní si vypnu a nastavím jako vždy. Počkám na ofiko v repu. Ale i tak dík
.1: V ofiko repu to ve skinu Confluence najdeš ve stejném místě jako ve verzi, kterou jsi nainstaloval.. Je to defaultní funkce skinu. A od verze pro Kodi Dotham se umístění nastavení nezměnilo.
ahoj, vím. Jenže to nefunguje i když to skryju. Na panelu mi stále zůstane SCC, filmy, seriály...
Jsem měl vždy scc pod záložkou Videa, teď ho tam mám prostě 4x

EDIT: poslal jsem ti zprávu se screeny
Original Confluence v instalci Kodi 21 pro Windows v Kodi Add-on repositzory je.
Blbost, není. To jsem se překoukl. Tak to dopadá, když máte na monitorch počítače současně víc Kodi a nevíte, ve kterém momentálně jste.  3
.1: Ano. Skrýt SCC v Nastavení skinu chybí. Nepočítal jsem s tím, že když si někdo nainstaluje skin pro SCC, že bude chtít skrýt SCC. Nicméně chápu, že jsi si skin nainstaloval jako provizorium než bude v repu. Máš ode mě SZ, ale chová se to správně. V Nastavení skinu jsi si zvolil Skrýt Videa, ne Filmy a Seriály.

Tady máš jednu cestu. Stáhni si master skin z GitHub - Hitcher/skin.confluence a nainstaluj ze zipu.

Tak nic. Zajímavé. V repu pro CE21 není. Jen Aeon a Arctic.

: Pro zajímavost takto vypadá home s default Confluence a s tvým nastavením. Jen tam chybi, pochopitelně, SCC
Tak potom je v novém skinu něco navíc a proto nelze schovat záložky FILM a SERIÁLY.
O to mi jde. Když teda záložka SCC schovat nejde, tím pádem bych to měl takto.
Chci, aby se mi zobrazovalo na panelu pouze
televize, scc, hudba, systém

A to nejde, protože filmy a seriály jsou součástí videa a v nastavení vypnout nejdou, protože nejsou prosvícena a proto nejdou zakázat z výběru na hlavním panelu. Tohle bych rád dal pryč
:   Teď ti rozumím. K tomu mohu z voleje říct jen to, že nastavení položek Filmy a Seriály v Home souvisí s používáním knihovny v Kodi a možná i přímo v SCC. Ale protože sám knihovnu používám, nikdy jsem se po podmínkách nepídil. Nic nezkazíš, když zkusíš instalovat skin z linku na Git. Je to originální verze pro Omegu. Uvidíš. Pokud to bude stejné, je chyba ve skinu. Pokud to bude OK, je možné, že jsem se uklikl já, ale ani s jednou z těch položek jsem nepracoval. A jak jsem napsal. Já knihovnu používám, takže to nezjistím. Rád budu za info.

: Tak jsem se v rychlosti podíval na Git a v souboru skinsettings.xml je pro Filmy a Seriály rozdíl v kódu oproti verzi 5.0.1, ze které vycházím. Na gitu je již verze skinu 5.0.3. U této verze bys neměl mít problém Filmy a Seriály zakázat. Autor evidentně skin pro Omegu stále ladí. Takže nějakou dobu asi v Kodi repu nebude.
Ahoj
Povedlo se mi po nainstalování tvého skinu nezadat přihlašovací údaje do SCC - v tu chvíli jsem je nevěděl a po restartu mi tvůj skin nenaběhne - točí se tam mi tam úvodní kolo Nexusu a nic - domnívám se, že je to kvůli nezadaným údajům pro přihlášení do SCC.
Jde nějakou změnou konfiguračních souborů přenastavit na výchozí Estuary nebo Confluence který je taky nainstalovaný?
Na kartě mám ještě Raspi OS ze kterého by to šlo.
Díky za nápad

Honza
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9