XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: KODI - problém
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Zdravím, po cca týdnu jsem si zapnul KODI a v nabídce mi to furt sjíždí dolu, jakoby někdo držel šipku dolu. Zkoušel jsem to přeinstalovat, ale dělá to stejně, jinde takový problém nemám. Neví někdo co s tím?
Človíčku možná by Ti někdo i rád odpověděl, leč podáváš žalostně málo informací o Tvém HW/SW ......  8

Bohužel ......  10
Tak ntb mám tento s Win 10. 
Používám KODI v17.6 se StreamCinemou. Zkusil jsem tam dát KODI v18, ale beze změny. Co ještě by případné "poradce" mohlo zajímat?
V první řadě napiš jaký používáš skin. To je v tomto případě důležité. Pak vysvětli, co to znamená "furt sjíždí dolu". To, že to skočí na poslední položku menu nebo že to jede položku po položce až na tu poslední? Co se stane, když popojedeš nahoru, vrací se to zase dolů? Okamžitě, nebo po nějakém čase? Chová se to tak i v jiném menu než hlavním?
Skin nemám žádný, postupně to sjíždí až dolu, když najedu nahoru, tak to okamžitě dělá zase. Co jsem postřehl tak to dělá ve všech
No, nějaký skin snad mít musíš, to by ti jinak nemělo co sjíždět Big Grin. Takže základní Estuary? Jaká je prodleva mezi jednotlivými skoky? Předpokládám, že v systému ti to nedělá. Máš do PC připojený nějaký přijímač pro DO? Máš k PC připojenýnějaký jiný ovladač pro hry? Používáš v Kodi myš?
No tak to bylo myšleno Big Grin. Základní skin Big Grin Prodleva je pár ms, klidně to natočím. Nemám tam nic zapojené, jen myš, se kterou jsem to normálně ovládal. Dělá to i po odpojení. V systému mi to nic takového nedělá

EDIT: Tak problém vyřešen, způsobovalo to zapnuté bluetooth, nějakým záhadným způsobem to mělo připojený PS4 ovladač i když žádný v blízkosti nebyl.
 No vida, ovladač jeden zatracený, škodí i když tam není.