XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Dinobot 4K+ UHD Hybrid
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Ahojte,
mam taky problem, ze pri prehravani cez gstreamer sa mi po par minutach sekne obraz. Potom musim stlacit pauzu 2x a znova to ide - na par minut.

Mam OpenATV 6.3. Pri <= 6.2 sa mi zasa kockoval obraz. Takisto ak stlacim pauzu po nejakom case, tak dost dlho trva, nez sa obraz zastavi - niekolko sekund.

Nestretol sa s tym niekto ?
Za kazdu radu dakujem.

J
vyzkousej nejake jine image treba PurE2
Já zkoušel 4 různé image, i starší provedení a poslední dobou mě taky některá média zlobí. Buď se po nějaké době kousnou, nebo jsou nepauznutelné či nepřetáčitelné, nebo prostě nejdou přehrát. Dříve jich tolik nezlobilo.
S různými image se to chová mírně rozdílně, asi by to chtělo zjistit o které jde soubory a ty přeházet v GStreameru, či někde jinde.
Nezkoušel si s nejlepší kombinací či hledáním umístění už někdo dát tu práci?
Ahoj, vybírám nějaký podobný STB převážně na DVB-T2 a připojení k TV / projektoru. Vybíral jsem mezi zařízeníma v podobné cenové relaci a skončil právě u Dinobotu 4K Ultra hybrid.
Měl jsem ještě v hledáčku 2 přístroje, konkrétně (obojí pouze Enigma2) :
Octagon SF8008 Combo UHD 4K Enigma DVB-S2X, DVB-T2/C
VU+ Zero 4K (1x single DVB-C/T2 tuner)

A pak právě Dinobot 4K Ultra hybrid - a ten se mi asi zamlouvá nejvíce - přece jen i možnosti výběru mezi Androidem a Enigmou. Nicméně před objednáním se chci ještě zeptat:
To bluetooth to opravdu nemá? Tudíž při objednávce nějaké bezdrátové klávesnice na Aliexpressu mám koukat, aby to teda bylo teda přes Wifi (2.4G Wireless), jo?

A druhá otázka je spíše k DVB-T2 - co citlivost tuneru? V pořádku? a jak je to s HBBTV - Enigma na to má nějaké pluginy, ten Android to má nějak pořešené? Nicméně appky to pak vykompenzují - já jen že doma jsou zvyklí máčknout červený tlačíko a lézt do archivu ČT rovnou..

Pak mám dotaz k nahrávání - respektive jak je to s ukládáním nahrávek do sítě?
Mám DLNA server, kde je k dispozici 4TB, takže principielně jen namapuju složku (+příslušná oprávnění) a Dinobot bude nahrávat do té síťové složky? To funguje dobře? A to bude tedy ve formátu .ts, (tudíž přehraju pak všude)?
A natáčí to v kuse, nebo je omezená velikost souboru? Některé STB to střihali do souborů po 1GB třeba.

A když takhle s odstupem času na to koukáte (vlákno je rok staré) - koupili by jste si tedy Dinobot znovu, nebo se mám ještě rozhlížet někde po další konkurenci?

Dík
Nic podobneho mimo Maxytec multibox a Dinobot U5mini a jejich ruznych verzi neexistuje
-bluetooth nema
-DVB-T2 bez problemu, zalezi vsak na signalu
_HbbTV- E2 OK, Android nema HbbTV ale ruzne apky
-DLNA zadny problem , format ts , nic neni omezeno, otazka je proc a co nahravat , kdyz temer vsechny stanice maji archivy a existuji ruzne apk prave pro to , aby se nahravat nemuselo - Skylink Live, Hbogo.......
Ahoj. Jsem novým vlastníkem přístroje DINOBOT 4k+ , koupil jsem ho jako zánovní z druhé ruky s ještě dlouhou zárukou. V E2 jsem vše nastavil bez problémů , ale s ANDROIDEM mám problém. Každou chvíli se zasekne a restartuje do továrního nastavení. Mohu nějak přeinstalovat android , nebo něco s tím zkusit udělat sám předtím než bych přístroj posílal do servisu ?

Předem díky za radu.
nezbyva nez prehrat android, navody na to jsou bud zde nebo na opena.tv
Nějak mám problém přehrát nahrávku DVB-T záznamu, pauznout a pokračovat, skočit v čase, atd. A to i v TimeShiftu. Vlastně i filmy v HEVC, stažené odjinud.
Dělá mě to v OpenATV 6.3 i 6.4. Jde o problém posledních pár týdnů.
Zlobí vám to taky?
ja nevim , pouzivam OpenATV 6.1 a nenahravam nic :-)

PurE2
20191021
http://pur-e2.club/OU/images/index.php?d...21_mmc.zip
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29