XBMC-Kodi.cz

Úplná verze: Poškození mp3 souboru systémem Kodi v USB
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli se někdo setkal s tím, že Kodi (OSMC) při přehrávaní poškodilo mp3 soubory přehrávané s USB .Některé písničky se chvílemi zrychlují a nebo třeba před koncem skladby přeskočí na další sklabu v adresáři.Toto se mi stalo vícekrát když jsem měl Kodi připojený k síti. Když jsem následně klíč USB dal do pc a podíval se na ty soubory přes Foobar2000 a pokusil se je (zkusmo) převést na jiný formát tak mi Foobar napsal že jsou poškozeny.Nahrál jsem je tedy znovu ze zálohy (USB jsem používal hlavně na zkoušku jak to funguje) tam jsou na 100% v pořádku a poškození se mi po čase objevilo opět ale úplně na jiných skladbách a jinde , jinak. Mám karty OSMC , Libreelec i Openelec tedy provozováno na RPI3B . Je ale možné že se toto děje jen když do Kodi pustím internet , respektive když je Kodi připojené ke směrovači.Neměnil jsem zatím nikdy heslo a nezabýval se zabezpečením. Souborům v NAS serveru se nestalo nikdy nic. Video mi zatím Kodi nepoškodilo žádné a to  ani s USB.Rád bych věděl má-li někdo podobnou zkušenost.Jinak pokud má systém přístup k internetu, tak např.rádia fungují dobře a po troše laborování lze přidat jakýkoli stream , osobně ale spíše uvažuji výhledově o provozu bez sítě , případně o takovém domácím intranetu bez možnosti přístupu k internetu.Na tv nekoukám , jde mi spíše o mé videa s kamery a hudbu.Abych nezapoměl , používám skin Transparency! . Děkuji za případné info.
 To zní hodně neuvěřitelně. Tedy představa, že by Kodi poškozovalo soubory, které přehrává. Stejně jako to, že by na to mělo mít vliv připojení k  Internetu. Je pravda, že to chování, změna rychlosti přehrávání, přeskakování na další skladby, atp. mohou být důsledkem poškozeného formátu mp3.

Já osobně bych tedy problém v Kodi nehledal. Nemůže být příčinou poškození dat přetížení zdroje při připojení USB k RPi?
A jinou flešku jsi zkoušel?
Ono je těžko posuzovat,když nevíme o jaké mp3 se jedná a už vůbec nevíme na jakém přenosném USbčku byly přehrávané... 4
@ idok22 vymen usb
Nezmysel, ze by system ci Kodi poskodzoval subory.
mas vadnu flashku.